SUPER CENA za 2-dnevni organiziran izlet v MILANO in ŠVICO z goHolidays: prevoz s turističnim avtobusom + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 3* + ogledi po programu + turistično spremljanje v slovenskem jeziku!

ZAGOTOVLJEN ODHOD! Slikovite pokrajine in ogled svetovne prestolnice mode!

goHolidays: Milano in Švica, izlet, 2 dni
goHolidays: Milano in Švica, izlet, 2 dni
goHolidays: Milano in Švica, izlet, 2 dni
goHolidays: Milano in Švica, izlet, 2 dni
goHolidays: Milano in Švica, izlet, 2 dni
129,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,65€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 26. 10.-27. 10. in 2. 11.-3. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. 
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezno doplačilo na potovanju: turistična/mestna taksa 3 €/osebo/noč, otroci do 18. leta takse ne plačajo.
  • Možno doplačilo: zagotovitev enoposteljne sobe 30 €/osebo/noč.
  • Možno doplačilo na potovanju - vzpenjača na Madonno del Sasso cca 12 €.
  • Vstopno mesto: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 1.00 ali Sežana - izpred hotela Safir ob 2.00, Postojna izpred Hoferja na Reški ob 1.30, Celje iz parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 0.05.
  • Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni organiziran izlet v Milano in Švico: prevoz s turističnim avtobusom (iz LJ, SEŽ, PO ali CE) + 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 3* + ogledi po programu + turistično spremljanje v slovenskem jeziku + organizacija izleta in DDV. Zajtrki v Italiji so običajno preprosti: rogljiček ali kruh in namazi ter kava, čaj.
Koledar unovčljivosti

Švica in Milano
Vabimo na potovanje po enem najbolj slikovitih delčkov pravljične dežele Švice. Čudovita jezera, nepozabni razgledi in osupljiva narava očarajo še tako zahtevne obiskovalce. Potovanje popestrite z enim najzanimivejših italijanskih mest – modno prestolnico Milano. Mogočna arhitektura, svetovljanski utrip in šmek so prava pika na i. Se vidimo!

Predvideni program:
1. DAN
Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja po Italiji do Švice. Najprej se bomo ustavili v Locarnu, ki se nahaja ob čudovitem jezeru Maggiore. Locarno velja za najnižje ležeče švicarsko mesto. Sprehodili se bomo po slikovitem mestecu. Na voljo bo seveda nekaj prostega časa za kavico ali samostojne oglede in nakupe. Ponujamo možnost vzpona na hrib Madona del Sasso, od koder je prekrasen pogled na Švicarske Alpe in jezero (doplačilo). Pot bomo nadaljevali do bližnjega mesteca Bellinzone. Sprehod po starem mestnem jedru, ki je uvrščen na Unescov seznam kulturne dediščine. Sledil še vožnja do Lugana, priljubljenega švicarskega izletniškega mesteca, ki leži ob istoimenskem jezeru in ga pogosto imenujejo tudi  švicarski Monte Carlo. Sprehod po mestu, nekaj prostega časa. Odpravili se bomo proti Milanu, kjer se bomo namestili v hotelu v njegovi okolici. Nočitev.

2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravil na ogled svetovne prestolnice mode, kakor pogosto imenujejo Milano. Ogled mesta bomo začeli na trgu Piazza Duomo, kjer si bomo ogledali veličastno katedralo Duomo. Katedrala je največja gotska mojstrovina v Italiji in tretja največja cerkev v Evropi, gradili so jo kar pol tisočletja. Po ogledu se bomo sprehodili pod arkadami galerije Vittorio Emanuele, kjer se vrstijo najlepše modne trgovine in prave italijanske kavarne. Izložbe trgovinic in butikov, polne svetovno znanih blagovnih znamk, so prava paša za oči. Sprehod bomo zaključili pri sloviti milanski operni hiši Teatro alla Scala. Prosti čas za samostojne oglede in nakupe. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRIJETNA JESEN! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 187,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Luskuzni oddih s polpenzionom ter uporabo bazena in savn v Atlantidi Rogaška 5*

Razkošen oddih s petimi zvezdicami! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Šilo, Krk, Hrvaška

Jesenski oddih v krasnih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!