Didaktično! -50% na odličen komplet za celostno in interaktivno učenje angleščine SmartBook: knjiga (20 strani bogatih vsebin: črke, števila, prevozna sredstva, živali, hrana, družinski člani, angleške pesmi, rime ter zgodbice) + zvočni svinčnik! Poštnina je brezplačna!

Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje!

19,90€
Kupi kupon
Vrednost:
39,80 €
-50%
Prihranek:
19,90 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,10€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Naročilo izvršite direktno (avtomatično) ob nakupu kupona preko sistema na 1nadan.si.
  • Naročeno prejmete po pošti v roku 3-5 delovnih dni od oddaje naročila. Poštnina je brezplačna za pošiljanje na naslove na območju Republike Slovenije.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik naročil izdelek in ga ni prevzel.
  • Ponudba vsebuje: 1x odličen komplet za celostno in interaktivno učenje angleščine SmartBook: knjiga (20 strani bogatih vsebin: črke, števila, prevozna sredstva, živali, hrana, družinski člani, angleške pesmi, rime ter zgodbice) + zvočni svinčnik. Za delovanje potrebujete 5 AAA baterij (niso priložene).

SmartBook, poučna knjiga za učenje angleščine
Odličen komplet za celostno in interaktivno učenje angleščine – kar 20 strani z bogato vsebino in zvočni svinčnik! Knjiga ima na svoji levi strani različne zabavne naloge, kjer otrok svoje znanje preveri z zvočnim svinčnikom. Na desni strani pa otrok s pritiskom na sličice spozna ogromno novih angleških besed ter posluša angleške rime, pesmice in zgodbice!

Zvočna knjiga ponuja raznovrstne tematike – črke, števila, prevozna sredstva, živali, hrana, družinski člani, angleške pesmi, rime ter zgodbice
Različne miselne naloge, kjer otrok uporablja zvočni svinčnik
Otroška knjiga ima kar 20 strani z bogato vsebino
Otrok posluša in aktivno sodeluje v zabavnih nalogah
Didaktična knjiga spodbuja miselni razvoj ter logično mišljenje
Jasen zvok
Odlična ideja za darilo

Didaktična knjiga omogoča zabavno in celostno učenje angleščine skozi zvok, sliko in besede, kjer otrok preveri svoje znanje z zvočnim svinčnikom. Poučna knjiga ima bogato vsebino – 20 strani z različnimi zabavnimi nalogami in temami za otroke. Omogoča interaktivno in zabavno učenje angleščine, ki je za otrokov razvoj boljša izbira kot učenje preko ekranov.

Paket vsebuje:
1x poučna knjiga, 1x pametno pero
Uporaba: primerno za otroke od 3. leta dalje. Potrebuje 5 AAA baterij (niso vključene). 3 AAA baterije vstavite v knjigo, 2 pa v svinčnik. Knjiga ima 20 strani z različnimi vsebinami. Na levi strani najdete naloge, kjer otrok uporablja svinčnik. Svinčnik z barvo in zvokom opozori, ali je odgovor pravilen ali napačen. Na desni strani knjige se nahaja različna vsebina, kjer otrok posluša besede, zgodbice ali pesmice. Preden začnete uporabljati stran morate pritisniti gumb Start. Na gumbu Switch knjigo prižgete in ugasnete. Na isti strani lahko prilagajate tudi glasnost zvoka. Primeri nalog, kjer otrok uporablja svinčnik (leva stran): prepoznavanje ure, otrok prešteje predmete in označi številko, otrok loči med sadjem in zelenjavo, prepoznavanje živali, prepoznavanje pripomočkov različnih poklicev, prepoznavanje obrisev, barv in dolžine na ravnilu. Primeri aktivnosti za učenje besed in poslušanje pesmic ter zgodbic: učenje črk in števil, učenje različnih besedišč, kot so živali, hrana, prevozna sredstva, družinski člani ter poslušanje številnih različnih pesmic, rim in kratkih zgodbic v angleščini.
Material:ABS

Podrobnosti o ponudniku

Mega Buy, Neža Spruk s.p., NS Group

Šmarca 11
1241 Kamnik
Slovenija

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!