Umetnost sprostitve! SUPER CENA za ABYANGAM masažo za 1 oseb v Biotermah: 60-minutna ajurvedska klasična masaža celega telesa + nanos zdravilnega olja!

Pristno in edinstveno doživetje Ajurveda wellnessa in terapij v hotelu Bioterme! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

62,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,31€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 osebi.
  • Kuponi so unovčljivi do 30. 12. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina na telefon 02/585 1730 ali preko e-maila: [email protected]
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.
  • S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Kupon ni mogoče zamenjati za druge storitve, podaljšati veljavnosti ali koristiti ob dneh, ki niso navedeni v pogojih unovčenja. Dodatnih popustov ni.
  • Ponudba vsebuje: 1x Abyangam masažo za 1 oseb v Biotermah: 60-minutna ajurvedska klasična masaža celega telesa + nanos zdravilnega olja.

ABYANGAM (ajurvedska klasična masaža celega telesa)
Abhyangam je ajurvedska veščina za popolno sproščanje vašega telesa, ki pospešuje krvni obtok in stimulira živčevje. Nanos zdravilnega olja po celem telesu in masaža z določeno mero pritiska v različnih smereh.

KAJ JEAYURVEDA?

Ajurveda je znanost o življenju, ki odpira pot do zdravega načina življenja. S pomočjo smernic, kaj in česa ne, lahko posameznika pripelje do zdravega, srečnega in udobnega načina življenja.

Ajurveda pomaga ohranjati dobro zdravje in kakovostno dolgo življenje. Na podlagi dejstva, da je “bolje preprečiti kot zdraviti”, je cilj ajurvede ustvariti zdravje v fizičnem, duševnem in duhovnem smislu.

Pristno in edinstveno doživetje Ajurveda wellnessa in terapij z Vaidya Shiyas Hussainom Sheriffom v hotelu Bioterme****

CILJ AYURVEDE?
Pri Ajurvedskih terapijah uporabljajo naravne izdelke, tako da ni nobenih stranskih učinkov. Izdelki so varni in brez kemikalij, s tem se zdravi bolezen iz korenin, tako da je možnost ponovnega zbolevanja za enakimi boleznimi veliko manjša.
Dolgoročno zdravljenje bolezni, pomaga pri prebavnem procesu in sčasoma se pridobi zdrav in močan prebavni sistem, ki pomaga duši in umu, da delujeta na naraven način in daje mir telesu, umu in duši. Telo postane močno in zdravo, kar znižuje stres, depresijo in
pomaga graditi močan imunski sistem.

Značilnosti in prednosti Ayurvede?
Ajurveda ima svoje metode za odstranjevanje toksinov iz telesa, kar znatno izboljša imunski sistem. WHO (svetovno zdravstvena organizacija) je celo priznala osnovna načela Ajurvede.

Vadiya Shiyas Hussain Sheriff
Rodil se je v peti generaciji družine ajurvedskih zdravnikov s stodvajsetletno tradicijo ajurvedskega zdravljenja v Kerali, v Indiji. Diplomiral je na Aryvadya Pharmacy Ayurveda College, na DR.M.G.R Medical University, v Chennaiju leta 2007. Je licenciran ajurvedski zdravnik institucije The Travancore-Cochin Medical Council for Indian Systems of Medicine. Ima certifikat The National Skill India Mission Government of India, za ajurveda pančakarmo, jogo in meditacijo, indijsko spa terapijo in učitelja ajurvedske kuhinje. V Sloveniji je svojo profesionalno pot začel leta 2016. Zdaj živi v Prekmurju, katera je zanj duša Slovenije.Slogan “Poorva janama krutam papam Vyadhi roopena jayate …” pravi, da se grehi prejšnjega življenja pojavijo kot bolezen. A vaidya zdravi to bolezen in karmo očisti grehov.

Podrobnosti o ponudniku

SEGRAP d.o.o., Hotel Bioterme****, Mala Nedelja

Moravci v Slovenskih goricah 34b
9243 Mala Nedelja
Slovenija

02 585 1730

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!