SUPER CENA za nepozaben 3-dnevni izlet v prelepo dolino Neretve s tradicionalnim nabiranjem mandarin: prevoz z avtobusom + 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi hotela 3* sup. v Neumu + izlet z obiranjem mandarin + aperitiv + vožnja z ladjico + foto-safari s kosilom in pijačo!

Dalmacija, dolina Neretve, Mostar in Međugorje!

Dolina Neretve z obiranjem mandarin: 3-dnevni izlet
Dolina Neretve z obiranjem mandarin: 3-dnevni izlet
Dolina Neretve z obiranjem mandarin: 3-dnevni izlet
Dolina Neretve z obiranjem mandarin: 3-dnevni izlet
224,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,12€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine 27. 9.-29. 9., 4. 10.-6. 10., 11. 10.-13. 10., 18. 10.-20. 10., 26. 10.-28. 10. in 1. 11.-3. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: [email protected] najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.
  • Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.
  • Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 15 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Obvezna doplačila: doplačilo za manjšo skupino, med 35 in 44 osebami 25 €, med 25 in 34 osebami 50 €.
  • Možna doplačila (ob prijavi): nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 7,10 €/osebo; zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 17 €/osebo; enoposteljna soba 50 €.
  • Vstopno mesto: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 5.00) ali Novo mesto (pred Qlandijo ob 6.00).
  • Ponudba vsebuje: 3-dnevni izlet v prelepo dolino Neretve s tradicionalnim nabiranjem mandarin: prevoz z avtobusom po programu (iz Ljubljane ali Novega mesta) + vse pristojbine in cestnine + 2x nočitev s polpenzionom (samopostrežni zajtrk in večerja) v dvoposteljni sobi hotela 3* v Neumu + izlet v Mostar in ogled z lokalnim vodnikom + obisk Međugorja + izlet z obiranjem mandarin v dolini Neretve + aperitiv + vožnja z ladjico + foto-safari z okusnim kosilom in pijačo + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta.
Koledar unovčljivosti

Obiščite prelepo dolino delte Neretve, zgodovinski Mostar in Međugorje. Vabljeni na tradicionalno obiranje mandarin!

1.DAN: LJUBLJANA-TROGIR-SPLIT-PELJEŠKI MOST-NEUM
Odhod avtobusa z navedenih vstopnih mest. Odpeljali se bomo v Trogir in se po prihodu sprehodili po mestu. Staro mestno jedro obkroža deloma ohranjeno obzidje s trdnjavami, sprehodili se bomo skozi mestna vrata, videli palače in katedralo. V dalmatinskemu biseru Splitu si bomo privoščili sprehod do znamenite Dioklecijanove palače in ostankov obzidja. Prosto za sprehod po splitski »rivi« ali za krajši potep po tem lepem dalmatinskem mestu. Pozno popoldne se bomo z avtobusom zapeljali čez Pelješki most (2404 m) na polotok Pelješac, se ustavili pri mostu za ogled in fotografiranje. Nadaljevanje v Neum, edino bosansko mesto ob morju. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. DAN: NEUM-MEĐUGORJE-MOSTAR-NEUM
Zajtrk. Odpeljali se bomo v središče Hercegovine, v Mostar, ki leži na strmi obali reke Neretve. Sprehodili se bomo po slikovitem mestnem jedru, ki se ponaša s številnimi džamijami, mostovi, kopališči (hamami), cerkvami, čaršijami, kjer se prepletajo orientalski in mediteranski vplivi. Obiskali bomo med vojno porušen, a na novo zgrajen stari kamniti most, ki ga je leta 1566 zgradil Mimar Hajrudin in se sprehodili po orientalskem delu Mostarja, po kojundžiluku s številnimi kavarnami in rokodelskimi delavnicami. Sledil bo obisk Međugorja in se sprehodili po slovitem romarskem središču, nato pa bo na voljo nekaj časa za samostojne oglede in obiske posameznih sakralnih spomenikov. Vrnitev v Neum, prosto za samostojne oglede ali kopanje. Večerja in nočitev.

3. DAN: NEUM-DELTA REKE NERETVE-LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili v dolino delte Neretve, ki jo zaradi njenih rodovitnih tal imenujejo hrvaška Kalifornija. V eni od številnih plantaž se bomo do sitega najedli sočnih in dišečih mandarin ter jih nabrali tudi za domov. Kolikor jih bomo nabrali, toliko jih bomo plačali lastniku na licu mesta. Po okusni malici se bomo pustili razvajati prijaznim domačinom, ki nam bodo ob spremljavi dalmatinske glasbe postregli s pravo hercegovsko lozo in smokvami. S tradicionalnimi ladjicami trupicami se bomo zapeljali po rokavu Neretve. Naredili bomo nekaj krasnih fotografij za lep spomin, seveda pa nas bodo pogostili še z okusnim kosilom. V popoldanskih urah vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

Podrobnosti o ponudniku

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana

Ulica Gledališča BTC 10
1000 Ljubljana
Slovenija

01 244 25 30
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

LAST MINUTE SUMMER ESCAPE za 2 osebi v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

Pobegnite pred vročino na aktivni oddih z vključenimi body workout aktivnostmi za odrasle!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Reka, Hrvaška

Poznopoletni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Uvali Scott v Kraljevici

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vodice, Hrvaška

Morski oddih v Hotelu Villas Arausana & Antonina & Arausa 4*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Tar, Hrvaška

Jesenski oddih v bližini Poreča, v mobilnih hiškah Santa Marina Kamp 5*!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjsko jezero, Slovenija

Krasen jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Jezero 4* v Bohinju

Raziščite neizmerne naravne lepote Triglavskega narodnega parka!