VIKEND V SLOVAŠKI PRESTOLNICI Z GOHOLIDAYS! SUPER CENA za 2-dnevni organizirani izlet v Bratislavo z goHolidays za 1 osebo: avtobusni prevoz po programu s turističnim avtobusom +  1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* + turistično spremljanje v slovenskem jeziku!

Bratislava - mesto, kjer zgodovina sreča sodobnost!

goHolidays: 2-dnevni izlet v Bratislavo
goHolidays: 2-dnevni izlet v Bratislavo
goHolidays: 2-dnevni izlet v Bratislavo
goHolidays: 2-dnevni izlet v Bratislavo
goHolidays: 2-dnevni izlet v Bratislavo
99,90€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,50€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termine: 14. 9.-15. 9. in 31. 10.-1. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected]. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.
  • Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.
  • Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi.
  • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
  • Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).
  • Doplačilo na licu mesta: turistična taksa 3 €/odraslo osebo (ob prijavi v hotel), otroci do 18. leta takse ne plačajo.
  • Možna doplačila (okvirne cene): voden ogled v Male Karpate z obiskom keramične delavnice 13 €/osebo; izlet na Devin in Slavin z lokalnim vodenjem 15 €/osebo; večerja v pivnici z vrčkom piva cca. 23 €/osebo; enoposteljna soba 30 €.
  • Vstopna mesta: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP, ob 5.30; Celje - parkirišče dvorane Zlatorog, ob 6.30; Maribor - izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski, ob 7.30; Murska Sobota - s parkirišča pred Tušem na Bakovski ulici, obn 8.20.
  • Ponudba vsebuje: 2-dnevni organizirani izlet v Bratislavo z goHolidays za 1 osebo: avtobusni prevoz po programu s turističnim avtobusom +  1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* + turistično spremljanje v slovenskem jeziku.
  • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Koledar unovčljivosti

Predvideni program:
1. dan:
Zjutraj se bomo podali na pot proti slovaški prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Najprej se bomo podali na hribček nad mestom, kjer stoji ponosni Bratislavski grad iz katerega se nam odpre ob lepem vremenu sijajna panorama na ravnico ob Donavi. Oglede bomo nadaljevali po simpatičnih ulicah slovaške metropole. Mimo ostankov obzidja, skozi Michaelova vrata in istoimenskega stolpa se bomo spustili do Mozartove in Listove hiše ter nadaljevali po gosposki ulici do katedrale sv. Martina, ki je bila več kot dve stoletji kronska cerkev ogrskega kraljestva. Nekaj prostega časa za samostojne oglede, kavico ali sladoled in sledila bo namestitev v hotelu. Vse, ki bi želeli v popoldanskem času  spoznati še slovaško podeželje (doplačilo), vabimo na izlet v slikovito pokrajino Malih Karpatov. Spoznali bomo podeželsko arhitekturo, obiskali eno izmed delavnic, kjer še vedno ročno izdelujejo slavno slovaško keramiko z nepozabnimi poslikavami, ki jo imenujejo Slovaška majolika – možnost nakupa čudovitih daril. Vrnitev v Bratislavo in po želji večerja v eni izmed pivnic v centru mesta (doplačilo). Nočitev.  

2.
dan: 
Po zajtrku se lahko v naši družbi odpravite na sotočje Morave in Donave (doplačilo), kjer na vrhu vzpetine stoji slavni grad Devin. Poleg čudovite panorame na Bratislavsko polje bomo izvedeli še precej o bogati zgodovini trdnjave in legendo o Deviškem stolpu. Nadaljujemo še do hriba Slavin, kjer je postavljen na panoramski točki monumentalni spomenik Rdeči armadi. 
Sledi nekaj prostega časa, ki ga lahko namenite nakupom ali skoku na slavni stolp Ufo na mostu SNP. Mimo novega dela mesta, kjer stoji Novo narodno gledališče in sodobni most Apolo, se bomo podali na pot proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Podrobnosti o ponudniku

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.

Kobilje 223
9227 Kobilje
Slovenija

030 680 234

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

LAST MINUTE SUMMER ESCAPE za 2 osebi v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

Pobegnite pred vročino na aktivni oddih z vključenimi body workout aktivnostmi za odrasle!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Reka, Hrvaška

Poznopoletni oddih s polpenzionom za 2 osebi v Uvali Scott v Kraljevici

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vodice, Hrvaška

Morski oddih v Hotelu Villas Arausana & Antonina & Arausa 4*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Tar, Hrvaška

Jesenski oddih v bližini Poreča, v mobilnih hiškah Santa Marina Kamp 5*!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bohinjsko jezero, Slovenija

Krasen jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Jezero 4* v Bohinju

Raziščite neizmerne naravne lepote Triglavskega narodnega parka!