Za dolge in goste lase! - 50 % na STARS HAIR: podaljševanje las z naravnimi indijskimi lasmi (25 kosov)! Lasje so gramski, sijoči, od konice do čepka enaka debelina! Storitev poteka v Mariboru ali Slovenski Bistrici!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi podaljševanje las (100 kosov) za 260 €.

65,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
130,00 €
-50%
Prihranek:
65,00 €
 
 

STARS HAIR lasni podaljški so kakovostni naravni lasje z keratinskimi čepki. Ker gre za naravne lase, lahko z njimi počnemo prav vse, kar počnemo s svojimi. To pomeni, da jih lahko barvamo in oblikujemo (likamo, kodramo, itd.). Odlično se ujamejo z našimi lasmi, ko so enkrat vstavljeni, saj prosto padajo in ne izstopajo, tako je naraven videz zagotovljen in jih je težko ločiti od naših, pri tem pa las ne poškodujejo.
Podaljški so zelo rabljeni za podaljševanje las, saj gre za visokokakovostne lase, ki so dostopni v različnih barvnih odtenkih in so dolžine od 55 do 60 cm.

Le katera ženska si nikoli v svojem življenju ni želela dolgih las, pa četudi le za trenutek? Sploh, ko zagledamo kje lepotico dolgih lesketajočih las. Še pred nekaj leti si nismo znale predstavljati, da bomo čez nekaj let imele to možnost. Morebiti smo se zadovoljile z raznimi lasnimi vložki, ki so bili običajno iz sintetičnih materialov, vendar so tudi ti imeli dokaj visoko ceno in smo si jih težko privoščile. Sedaj pa si lahko podaljšujemo lase enostavno in hitro, kar pa je najbolje je to, da jih lahko podaljšujemo z naravnimi lasi. In kar je odlično, je da so dostopni prav vsem.

Danes nam ni treba več sanjati o dolgih laseh, kot smo to počele nekoč. Danes si jih lahko hitro privoščimo in se enostavno spremenimo v dolgolaso, lepo zapeljivko, ki bo z STARS lasnimi podaljški privabljala poglede in občudovanje.

STARS HAIR- Nekaj več!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

50-minutna solna terapija za 2 osebi v Moravskih Toplicah

Blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije! Ne spreglejte vseh opcij solnih terapij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!