Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Anticelulitna masaža v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko zberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Pospeševanje rasti las, v zasebni kliniki Zdrav splet

Se soočate s težavo izpadanja las?

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Zmanjševanje strij v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Revolucionarno! -60% na PRP terapijo lasišča - tretma pospeševanja rasti las z lastno krvno plazmo v zasebni kliniki Zdrav splet!

Se soočate s težavo izpadanja las?

180,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
450,00 €
-60%
Prihranek:
270,00 €
 
 

Zakaj PRP proti izpadaju las? Za ustavitev izpadanja las se že nekaj časa uporablja krvna plazma. Naša lastna kri vsebuje različne žive celice, ki jih lahko uporabimo za samozdravljenje, regeneracijo in pomlajevanje. Pri PRP gre za koncentrirano, s trombociti bogato krvno plazmo, ki jo pripravimo iz pacientove lastne krvi. PRP, ki se uporablja proti izpadanju las vsebuje zelo visoko število krvnih celic, rastne faktorje in proteine, ki v lasnih koreninah vzbudijo pomlajevalni proces in regeneracijo. Izpadanje las se zmanjša, lasje se okrepijo in vzpodbudi se ponovna rast iz oslabljenih lasnih mešičkov.

Kje pomaga PRP? PRP se ne uporablja le pri težavah z izpadanjem las, temveč se uporablja tudi v estetski medicini za pomlajevanje kože, kot naravni lifting kože, pri celjenju poškodb, v medicini športa itd..  Pri športu je bila PRP do leta 2011 prepovedana, saj je veljala kot doping metoda. Testi ki so odkrivali doping do leta 2011 niso ločili naravne rastne hormone, ki jih vsebuje krvna plazma od umetnih hormonov. V športni medicini se pri približno ½ vseh športnih poškodb danes v razvitem svetu uporablja PRP za hitrejše okrevanje.

PRP, ki se uporablja pri težavah z lasiščem Pomembna je priprava  PRP, ki jo bomo uporabili pri težavah z lasiščem. PRP proti izpadanju las lahko vsebuje med 40 in 95% krvnih celic. Pomembno je tako število celic, kvaliteta let teh in način uporabe.

Možni zapleti  pri PRP proti izpadanju las Resnih zapletov pri  terapiji z PRP ne poznamo. V času nosečnosti se terapija izvaja le izjemoma. Tudi ob morebitnih vnetjih na koži glave PRP terapije za izpadanje las ne izvedemo. Terapija PRP se ne izvaja pri bolnikih ki imajo težavo s strjevanjem krvi, bolnikih ki imajo avto-imune bolezni, bolezni jeter ali rakava obolenja.

Terapija PRP pri izpadanju las Najmanj 3x (optimalno 7-10 krat) v razmaku 30 do 60 dni.  Pred PRP terapijo ne smete uživati zdravil ki redčijo kri, prav tako ni priporočljivo na dan terapije jemati protibolečinska zdravila in antirevmatike, saj lahko ta zdravila zmanjšujejo učinek ponovne rasti las. Pacientu pred terapijo odvzamemo kri, nato pa s pomočjo posebnega centrifugiranja ločimo rdeče krvne celice od krvne plazme. Z zelo finimi iglicami se PRP vbrizgava v podkožje direktno ob lasne korenine, ena terapija traja približno 30 minut.  

Kako deluje PRP pri izpadanju las? Najprej se je PRP uporabljal pri presajanju las kot sredstvo za izboljšanje rezultatov presajanj. Strokovnjaki ki se ukvarjamo s presajanjem in prenovo lasnih korenin smo ugotovili, da pravzaprav že samo vbrizgavanje PRP regenerira slabe in zakrnele lasne korenine in pospeši krvni obtok v regiji kjer jo vbrizgamo.  Z uporabo PRP vzpostavimo v lasišču ponovno ustrezen metabolizem in hormonsko ravnovesje.

ZASEBNA KLINIKA ZDRAV SPLET  
Klinika Zdrav splet je od leta 2006 aktivno vključena v javno zdravstveno mrežo in povečuje dostopnost do proktološkega zdravljenja in omogoča operativno zdravljenje dimeljskih, popkovnih kil in estetskih operacij po najsodobnejših metodah.V Zdrav splet izvajajo vsakemu posamezniku prilagojen postopek zdravljenja in operiranja v pogojih lokalne tumescentne anestezije ali splošne anestezije. V zadnjih leti se Zdrav splet širi predvsem na področju estetske medicine in opravlja vse vrste estetskih posegov in operacij.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 2
Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Žensko striženje v salonu Frizerstvo Weis

V tej ponudbi so na voljo tudi druge frizerske storitve - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

2x tretma elektrostimulacije v centru Bodylife na Ptuju

Izboljšuje ton kože in krepi posamezne skupine mišic!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

50-minutna masaža celega telesa v salonu Aurora

Vzemite si čas zase in poskrbite za svoje telo!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Laminacija obrvi v Magnolija beauty salonu

Izboljšajte videz svojih obrvi na preprost in učinkovit način!