- 60 % na popolno terapijo za preoblikovanje telesa (40 min): 1x body wrapping + 1x presoterapija + 1x Infrardeča toplota. Prehitite poletje!

Plačajte 14 € in zablestite na plaži, v vrednosti 35 €.

14,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-60%
Prihranek:
21,00 €
 
 

Borba proti celulitu in ohlapnemu vezivnemu tkivu je iz dneva v dan večja. Body wrapping je izjemno učinkovita metoda preoblikovanja telesa, saj že po prvi obravnavi pride do zmanjšanja obsega in postopnega topljenja maščobnih zalog na telesu. Rezultati so vidni in merljivi.
Oglasite se v NN dimenzijah, kjer vam bodo dokazali, kako hitri in izjemni so rezultati, če se odločite za tovrstno metodo.

Pred začetkom ovijanja problematične predele telesa namažejo s kremami, ki temeljijo na aromaterapiji. Cimetova krema, krema z algami in cecropio naredita to obravnavo posebno in predstavljata ključno skrivnost uspeha. Povijanje telesa v pravilni smeri povzroči, da se vene in limfne žleze, zaradi povečanega pritiska, odprejo. Po sedmih do desetih obravnavah se dosežejo optimalni rezultati.
Obseg prizadetega dela telesa se občutno zmanjša, koža pa postane gladka in napeta.
Izjemno dobri rezultati se dosegajo na trebuhu, bokih, stegnih in zadnjici.

Z napravo Infrabike boste s pomočjo učinkovitih infrardečih žarkov spodbudili energijski del celic, da bo proizvedel več energije kot sicer in s tem povečal metabolizem. Tako boste dosegli dvakrat večjo porabo kalorij v enakem času. Hitreje boste odstranili toksine iz telesa in zmanjšali nastanek celulita. Povečali si boste vzdržljivost telesa s povečanim izločanjem rastnega hormona, več boste imeli telesne energije in zmanjšali bolečino v nogah in sklepih.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev!

Super cena
Oseb: 2
Žalec, Slovenija

Romantična masaža v dvoje z zlatim oljem, Salon Sprostilni kotiček

Popolna masaža za boljše počutje!

-50%
Oseb: 1
Škofja vas, Slovenija

Tečaj maderoterapije v masažnem salonu Harmonija

Nova znanja za nove priložnosti!