SUPER CENA za paket STEP INTO SPRING za 2 osebi v Heritage hotelu Stypia 4* v Crikvenici: 1x nočitev s polpenzionom (bogat zajtrk in večerja) + 1x sladko presenečenje - išlerji + steklenica vode v sobi + wi-fi!

Pomladni oddih v edinstvenem hotelu tik ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Heritage hotel Stypia 4*: step into spring
Heritage hotel Stypia 4*: step into spring
Heritage hotel Stypia 4*: step into spring
Heritage hotel Stypia 4*: step into spring
Heritage hotel Stypia 4*: step into spring
130,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi do 25. 4. 2024 (odhod).
  • Rezervacijo termina lahko opravite po nakupu kupona direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan (preko povezave v zavihku Moji kuponi) ali s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 00385 51 800 488. Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od trenutne razpoložljivosti namestitvenih kapacitet. Razpoložljivi termini se sproti posodabljajo in so v koledarju označeni zeleno. Termini, ki niso označeni, niso na voljo.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Brezplačno bivanje otroka do 5,99 let. 
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 2 €/osebo/dan
  • Možna doplačila: 104 € za dodatno nočitev za 2 osebi; 16 €/noč za bivanje v sobi s pogledom na morej; 25 €/dan za bivanje hišnega ljubljenčka (po predhodnem dogovoru). 
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00, možnost zgodnje prijave in pozne odjave glede na razpoložljivost (potrebna je potrditev na recepciji hotela).
  • Ponudba vsebuje: morski oddih s paketom step into spring za 2 osebi v Heritage hotelu Stypia 4* v Crikvenici: 1x nočitev v dvoposteljni sobi (glede na razpoložljivost možna nadgradnja v sobo višje kategorije) +  polpenzion (bogat zajtrk in večerja) + 1x sladko presenečenje - išlerji + steklenica vode (0,7l) v sobi + 10 % popust na slaščice v kavarni Inter + 15 % popust na vse masaže in wellnes tretmaje v hotelu Esplanade (obvezno predhodna rezervacija termina) + wi-fi in prakiranje (glede na razpoložljivost).

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Heritage Hotel Stypia 4*
Spomenik zaščitene dediščine, ki je bil popolnoma obnovljen leta 2021, ponuja sproščen oddih nedaleč od centra mesta in številnih dogajanj. Heritage hotel Stypia stoji le nekaj korakov od morja in je idealno izhodišče za raziskovanje mesta, popolna oaza za vikend pobeg pred vsakodnevnimi skrbmi in stresom pa tudi odlična izbira za poslovno bivanje. Hotel razpolaga s 33 namestitvenimi enotami, multifunkcionalno konferenčno dvorano in sodobno restavracijo Rosalia, v kateri lahko uživate v bogati gurmanski ponudbi. Če iščete hotel z avtentičnim vzdušjem in neprekosljivimi storitvami, potem je Heritage hotel Stypia idealna izbira.

SOBA
Velika dvoposteljna soba je klimatizirana, ima LCD SAT TV, telefon, sef, minibar, tuš, sušilnik za lase in brezplačen WiFi.

Podrobnosti o ponudniku

Jadran d.d., Herotage Hotel Stypia 4*

Strossmayerovo šetalište 42
51260 Crikvenica
Hrvaška

00385 51 800 488

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!