Za kakovosten spanec! - 50 % na vzglavnik Vitalis (20 x 35 cm) s cvetovi sena, ki se proizvaja z visokogorskim, ročno košenim senom tirolskega porekla!

Zagotovite si trden in sproščujoč spanec!

14,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-50%
Prihranek:
14,95 €
 
 

Blazina Vitalis s cvetovi sena se proizvaja z visokogorskim, ročno košenim senom tirolskega porekla, rastočega le nad 1700m nadmorske višine. Seno se prideluje brez mineralnih gnojil in herbicidov in zagotavlja visoko kakovost izdelka za vašo blaginjo. Več kot 40 različnih vrst rastlin, vsakih 50m² zagotavljajo blazini bogato paleto koristnih sestavin.
Dodajanje izbranih čistih eteričnih olj stopnjuje učinkovitost naših blazin, medtem ko prisotnost dragocene melise in sivke spodbuja trdno in sproščijoče spanje.

Koristni nasveti:
Blazino segrejte v pečici pri temperaturi približno 50 stopinj za 10-15 minut (dodajte skodelico vode v pečico) ali na pari (v kozici). Položite segreto blazino na tilnik, hrbet  v primeru mišične napetosti in tesnobe ali na prsa za lažje dihanje. Za okrepitev učinkovitosti blazine je priporočljiva uporaba mazila Alpicare Timijan in Bor ali mazila Alpicare Arnika in Šentjanževka.

Dimenzije: 20 x 35 cm.

Alpska tradicija!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!