Za popolno postavo! - 58 % na oblikovanje telesa v Lepotnem Studiu S: anticelulitna vakuumska masaža z ventuzami + bodywrapping + pressoterapija!

Prepustite se strokovnjakom!

Oblikovanje telesa v Lepotnem Studiu S
Oblikovanje telesa v Lepotnem Studiu S
18,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-58%
Prihranek:
26,20 €
 
 

V Lepotnem Studiu S sledijo estetskim trendom saj želijo strankam ponuditi čim več, zato storitve vedno znova dopolnjujejo in izboljšujejo. Pomagajo vam doseči cilje, za katere si prej niti niste upali trditi, da ste jih sposobni doseči. Pa naj bo to hujšanje, zmanjšanje celulitnih oblog, odstranitev dlak ali pa mlajši videz.

Vakuumska masaža z ventuzami
Izvaja se z masažnimi pripomočki - ventuzami. Sestavljene so iz medicinskega silikona in so izredno učinkovite pri oblikovanju telesa, zmanjševanju obsega in celulita.
Z ročno vakuumsko masažo odlično delujemo proti uveli in ohlapni koži, povečujemo mišični tonus in spodbujamo nastanek kolagena. Učinek ročne vakuumske masaže z ventuzami je primerljiv z učinkom savne. Rezultat je lepa, gladka, čvrsta in sijoča koža!

Bodywrapping
Pri bodywrappingu gre za mazanje telesa z anticelulitnimi kremami in kremami za odvajanje vode iz telesa ter povijanje telesa s folijo, ki poskrbi za to, da sestavine kreme prodrejo globoko v podkožje. Uporabljamo kozmetiko Afrodita. Že po prvem tretmaju je koža bolj gladka in napeta, po nekaj tretmajih pa je celulit veliko manj viden, pa tudi obseg se zmanjša. Najlepši rezultati se pokažejo pri kombinaciji z drugimi tretmaji, kot so lipomasaža, lipoliza in pressoterapija. Bodywrapping traja 60 minut, kreme pa učinkujejo še nekaj časa po vašem odhodu iz salona. Nego doma lahko nadaljujete z anticelulitnimi proizvodi. Priporočljiva pa je seveda tudi fizična aktivnost, zdrava prehrana in pitje vode.

Pressoterapija
Pressoterapija ali z drugimi besedami strojna limfna drenaža je postopek, ki telesu zagotavlja olajšanje. V kozmetiki pressoterapijo uporabljamo pri anticelulitnih terapijah, pri hujšanju, za izboljšanje tonusa kože, kot pozitiven ukrep proti zastajanju vode v telesu in krčnim žilam,..
Limfa je rumenkasto prozorna telesna tekočina, ki potuje po mezgovnicah. Limfni sistem je specializiran za odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv. Ko se ta limfni pretok ustavi ali upočasni, je priporočljiva limfna drenaža. To je posebna tehnika, ki simulira krčenje žil z namenom povečati krvni pretok. Strojni simulaciji pravimo pressoterapija. V manšete, ki jih nataknemo na nogi, trup in roki, aparat dovaja zrak in tako oponaša limfno masažo. Že po nekaj tretmajih se otekline na nogah zmanjšajo, koža postane bolj čvrsta, v kombinaciji z bodywrappingom in lipomasažo pa je tudi celulita vedno manj. Kot dodatek pa je v manšetah še infrardeča toplota, ki tkivo segreva do 4 cm v globino in s tem topi maščobe.
Celoten tretma traja približno 90 minut. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Kopanje v slogu starih Rimljanov v Rimskih termah!

Bazeni so zasnovani po vzoru rimskih kopališč, napolnjeni z zdravilno termalno vodo in se razprostirajo na 450 kvadratnih metrih!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Slovenska Bistrica, Slovenija

Blagodejna 60-minutna klasična masaža v Oasis kozmetičnem salonu!

Edinstvena sprostitev za telo in dušo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Vrhunska masaža z vročimi kamni za odpiranje čaker

Podarite telesu blagodejno sproščanje!