Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena

Otroški digitalni fotoaparat

Digitalni fotoaparat je naprava, ki odlično združuje zabavo z izobraževanjem!

-50% na lažno LED tipkovnico alarmnega sistema s senzorjem + montažni material! Visokokakovostna tipkovnica je zasnovana za zagotavljanje varnosti in enostavne uporabe vašega alarmnega sistema! Poštnina je brezplačna!

Iščete zanesljivo in napredno tipkovnico za alarmni sistem s senzorjem? Lažna LED tipkovnica je popolna izbira!

6,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,99 €
-50%
Prihranek:
7,00 €
 
 

LAŽNA LED TIPKOVNICA s svojim sodobnim dizajnom in vgrajenim senzorjem ponuja vrhunsko zaščito pred nepooblaščenim dostopom.

Lažna LED tipkovnica je opremljena z LED lučkami, ki simulirajo delovanje prave tipkovnice. To ustvarja videz, da je vaš alarmni sistem aktiviran in pripravljen na delovanje, kar lahko odvrne morebitne vlomilce. Poleg tega ima tipkovnica vgrajen senzor gibanja, ki zazna vsako nenavadno aktivnost v bližini. Ko senzor zazna gibanje, se aktivirajo zvočni in vizualni alarmi, kar vas opozori na morebitno nevarnost.

Lažna LED tipkovnica je enostavna za namestitev in uporabo. Preprosto jo povežite z vašim alarmnim sistemom in jo namestite na vidno mesto, kot bi bila prava tipkovnica. Zaradi svojega realističnega videza bo delovala kot odličen odvračalni faktor za morebitne vlomilce.

Poleg svoje varnostne funkcionalnosti, Lažna LED tipkovnica prinaša tudi estetske prednosti. Njena sodobna oblika se bo lepo podala k vsakemu notranjemu ali zunanjemu prostoru. Ne samo, da bo vaš alarmni sistem zaščiten, ampak bo tudi dodal pridih elegance in profesionalnosti vašemu domu ali poslovnemu prostoru.

Ne tvegajte varnosti svojega doma ali poslovnega prostora. Izberite Lažno LED tipkovnico in uživajte v miru in zaščiti, ki jo prinaša.Varljivo resnična tipkovnica alarmnega sistema z utripajočo rdečo LED in integriranim senzorjem dnevne svetlobe, ki v mraku in ponoči vklopi zeleno osvetlitev ozadja tipkovnice. Lutka ne potrebuje niti ožičenja niti električnega priključka.

Varljivo resnična tipkovnica alarmnega sistema
Rdeča utripajoča LED in integriran senzor dnevne svetlobe
Zelena osvetlitev v mraku in ponoči
Ožičenje ali napajalni priključek ni potreben
Napajanje preko 2 Mignon baterij
Velikost tipkovnice (ŠxVxG): 85 x 85 x 20 mm
Energijo zagotavljata 2 AA bateriji (nista priloženi)
Priložen montažni material

Navodila za uporabo
1. Preverite, ali imate vse potrebne dele za namestitev, vključno s tipkovnico, priloženimi vijaki.
2. Izberite primerno mesto za namestitev tipkovnice. Priporočljivo je, da jo namestite na vidno mesto, kot bi bila prava tipkovnica.
3. Uporabite priložene vijake in pritrdilne elemente ter pritrdite tipkovnico na izbrano mesto. Prepričajte se, da je trdno pritrjena.
4. Po uspešni namestitvi preverite, ali tipkovnica pravilno deluje. Preizkusite funkcionalnost senzorja svetlobe in preverite, ali se LED lučke pravilno vklopijo in izklopijo.

Nasveti za delo
- Redno preverjajte delovanje tipkovnice in senzorja gibanja. Preizkusite funkcionalnost in preverite, ali se LED lučke pravilno vklopijo in izklopijo ob mraku.
- Če želite dodatno povečati varnost, lahko namestite več Lažnih LED tipkovnic na različne vidne točke v vašem domu ali poslovnem prostoru. To bo ustvarilo vtis, da je vaš alarmni sistem še bolj zaščiten.
- Redno čistite tipkovnico, da ohranite njen videz in funkcionalnost. Uporabite mehko krpo in blago čistilo za čiščenje površine tipkovnice.
- Občasno preverjajte baterije v tipkovnici, če je to potrebno. Zagotovite, da so baterije vedno napolnjene, da bo tipkovnica delovala pravilno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

Super cena
NOVO

Otroški digitalni fotoaparat

Digitalni fotoaparat je naprava, ki odlično združuje zabavo z izobraževanjem!

Super cena
NOVO

Xplorer Bluetooth slušalke BTW 5.0

Brezžične vrhunske bluetooth slušalke!

-76%
NOVO

Elegantno stojalo za monitor s 4 USB vhodi

Učinkovito uredite svoje delovno mesto in si zagotovite dodaten prostor!