Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-60%

Žica za čiščenje odtokov – Snakey

Inovativen dizajn z zobmi kače iz nerjavečega jekla ter priročnim ročajem!

-68%

Varilec plastike – Weldy

Naprava za varjenje plastike vam omogoča učinkovito popravilo večine sodobnih izdelkov iz plastike, kot so avtomobilski odbijači, žarometi, pohištveni deli in ostali predmeti.!

Unisex dizajn! -58% na ogrevan jopič s 4 grelnimi točkami! 4 ogrevalna območja: 2x trebuh, 1x hrbet, 1x vrat. Na voljo v velikosti M, L in XL. Poštnina je brezplačna!

Heatvest grelni jopič greje telo na 4 različnih obmčjih, spodbuja krvni obtok in lajša bolečine v mišicah! Segreje se v nekaj sekundah in toploto lahko ročno regulirate.

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-58%
Prihranek:
35,00 €
 
 

4 ogrevalna območja, ki hkrati lajšajo bolečine v mišicah!
Električno ogrevan jopič ima skupaj 4 ogrevalna območja, ki ustvarjajo toploto za številne točke, vključnoz dvemi območji na trebuhu, en na hrbtu in en za vratom, kar pomaga spodbujati krvni obtok in lajša bolečine v mišicah. Območje ogrevanja lahko upravljate po lastnih željah, samo uporabite sprednji/zadnji kontrolni gumb za ogrevanje.

Troslojni grelni jopič z vodoodpornim materialom!
Heatvest je izdelan iz poliestra, sredina je oblikovana z bombažnim polnilom, zunanji material pa je vodoodporna tkanina. Troslojna tkanina lahko bolje ohranja toploto. Ogrevan jopič je popoln za aktivnosti na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo, smučanje, ribolov ali pa vsakodnevno nošenje.

Enostavno polnjenje na USB priključek!
V telovniku je žep za shranjevanje baterije. Ogrevan jopič se segreje v nekaj sekundah in ohranja toploto, dokler se vaš power bank ne izklopi (ni priložen). Notranjost toplega telovnika je udobna in mehka tkanina, ki lahko izboljša učinek gretja in ohranja temperaturo. Je varčevalen z energijo in vas greje kar do 8 ur. Termo grelni jopič je enostaven za vzdrževanje, sprejemljivo je tako ročno kot strojno pranje. Vse kar morate storiti, je odstraniti Powerbank iz jopiča in ga postaviti v pralni stroj.

Unisex dizajn primeren za kakršnokoli priložnost!
Dizajn jopiča je skrbno zasnovan, saj ima dvignjen ovratnik, kvalitetno zadrgo, žepe na zadrgo, robovi jopiča so elastični, polni se preko USB kabla in ima skriti žep na notranji strani. Primeren je za moške in ženske saj je dizajn zasnovan za oba spola, je enostaven in se prilega kakršni koli opravi.

LASTNOSTI IZDELKA
Velikosti jopiča: M, L , XL
Barva: črna
Material: poliester
Polnjenje: na USB priključek
4 ogrevalna območja: 2x trebuh, 1x hrbet, 1x vrat
powerbank ni priložen

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-60%
-50%
NOVO

BugHunt solarna svetilka, ki odganja komarje (2 kosa)

Odganjalec komarjev in svetilka v enem izdelku!