Ste se kdaj spraševali, kaj vam je bilo „položeno v zibelko”? SUPER CENA za MyLifestyle test DNA, ki z več kot 90 analizami obravnava vse vidike vašega življenja, saj zajema analize s področja prehrane, športa in dobrega počutja + BONUS 14 analiz porekla in značajskih lastnosti (MyAncestry)!

BONUS: Za ceno MyLifestyle DNA testa dobite tokrat tudi MyAncestry analize!

MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
MyLifestyle test DNA: vpogled v življenjski slog
299,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Unikatnost genov in pomen testa
Vsak človek je zaradi svojih genov edinstven. Nekatere genetske razlike so očitne, kot so barva las in oči, druge pa so skrite a imajo pomemben vpliv na naše zdravje in dobro počutje. 
MyLifestyle test z najnaprednejšo tehnologijo razkriva te manj očitne, a ključne lastnosti, kot so presnova hranil, odziv na stres, potrebe po spanju, športne predispozicije in več.
Test temelji na preprostem odvzemu vzorca sline in ne ocenjuje tveganja za bolezni.

MyLifestyle test z 90 analizami pokriva 3 področja genetskih predispozicij:
Prehrana in teža: Test nudi več kot 40 analiz, ki pojasnijo, kako geni vplivajo na vaše prehranske potrebe, presnovo in odziv na hranila (ogljikovi hidrati, vitamini, maščobe) ter morebitno občutljivost na določene snovi (gluten, laktoza).
Šport in rekreacija: S 15 analizami test pomaga razumeti vaše genetske predispozicije za šport, kar lahko pomaga optimizirati trening in izboljšati športne dosežke (VO2max, mišični krči, predispozicija za vzdržljivost).
Telo in um: Vključuje več kot 30 analiz o duševnem počutju, obvladovanju stresa, spanju in zdravju kože.

BONUS: Za ceno MyLifestyle DNA testa dobite tokrat MyAncestry analize

Poreklo, vedenjske in telesne lastnosti: S 14 analizami odkrijte svoje etnične korenine in ugotovite, od kod prihajajo vaši predniki in ali si delite še kaj genoma z neadertalci. Razkrije vam tudi predispozicije za zanimive telesne in vedenjske lastnosti.

Kaj dobite?

MyLifestyle DNA test + BONUS: MyAncestry

Obsežno poročilo zajema 100+ analiz genetskih predisposzicij, skupaj z razumljivo in obsežno razlago.
Personalizirano poročilo vam pomaga razumeti naravne danosti in potrebe vašega telesa ter vpeljati navade, ki to podpirajo.
Dolgoročno vrednost: Za analizo uporabljamo najnovejšo tehnologijo (WGS, sekvenciranje celotnega genoma), ki prebere vse gene. Ko znanost odkrije nove vplive genov, vam omogočimo nove vpoglede brezplačno in brez potrebe po novem vzorcu.
Rezultati analize so strogo zaupni in dostopni le vam.

Kako poteka testiranje?
Oddaja vzorca: Prejeli boste komplet za odvzem DNA, s katerim enostavno odvzamete vzorec sline kar v udobju svojega doma. Kompletu je priložena tudi predplačana kuverta, v kateri pošljete vzorec nazaj v laboratorij. Enostavno in brezplačno!
Rezultati in personalizirana priporočila: 5–6 tednov od dne, ko pošljete svoj vzorec sline, boste v mobilni ali spletni aplikaciji prejeli obsežno poročilo. Skupaj z rezultati prejmete tudi priporočila naših strokovnjakov glede na svoj genetski rezultat.
Ta test je odlično orodje za vsakogar, ki želi na znanstveno podprt način izboljšati svoje zdravje in dobro počutje.

Podjetje GenePlanet je že 15 let vodilno na področju preventivnega genetskega testiranja v 35 državah. Ponuja inovativne rešitve, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih dosežkih in najsodobnejši tehnologiji. Doslej je podjetje prejelo številne nagrade za inovativnost in druge dosežke. Od leta 2022 je podjetje tudi partner profesionalne kolesarske ekipe Bahrain Victorious.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!