Doživite svojo pravljico sredi neokrnjene narave! SUPER CENA za krasen oddih za do 6 oseb v pravljični hiški Fairy Tale Jastrebarsko v srcu narave: 2x nočitev + MAX TV + končno čiščenje + drva za kamin + wi-fi in parking!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Fairy Tale House Jastrebarsko - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
160,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 


Pobegnite iz mestnega vrveža, uživajte v miru, tišini v samoti, svežem zraku, ptičjem petju in končno začutite, kaj pomeni biti del narave...Fairytale house se nahaja v bližini naravnega parka Žumberak - Samoborsko gorje, na 280 metrih nadmorske višine, ob vznožju gorovja Japetić.

Jaskansko območje je že od nekdaj znano kot kraj prežemanja kulture, bogate zgodovinske dediščine in izjemnih naravnih lepot. Samo mesto Jastrebarsko, znano tudi kot Jaska, je razglašeno za evropsko mesto prihodnosti, s svojim šarmom in bogatimi naravnimi danostmi celotne regije pa postaja neizogibna turistična destinacija.

Plešivica je znana tudi kot hrvaška šampanjska regija, ki je priljubljena destinacija številnih ljubiteljev vina in hrane po vsem svetu ter priljubljena pohodniška destinacija.

FAIRYTALE HOUSE
Hišo sestavljata pritličje, kjer je dnevna soba s kaminom, povezana z jedilnico, kuhinjo in kopalnico, in nadstropje, kjer sta dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in ena z dvema ločenima posteljama + 2 pomožni ležišči). Posebnost hiše je, da je v celoti zgrajena iz lesa in naravnega kamna. V sklopu hiše je tudi velika pokrita terasa (cca 20 m2), zunaj pa s kamnom tlakovan predel, ob katerem teče divji gorski potok, zraven pa je še ognjišče z možnostjo koriščenja žara.

Dve sobi: postelja 160x200, 2 postelji 90x200, 2 dodatni ležišči, 1 zložljiva otroška posteljica (na vprašanje), posteljnina in odeje, vzglavniki, prešite odeje, brisače (majhna in velika) za vse osebe, električni repelent za komarje z vložki, komarniki, nočne svetilke.

Dnevna soba: jedilna miza s 6 stoli in klopjo, družabne igre (Uno, Človek, ne jezi se, igralne karte, šah ...), fotelj, kamin na drva in seveda drva.

Kuhinja: pribor za pripravo in uživanje obrokov (krožniki, jedilni pribor, kozarci, skodelice, lonci, ponve), sol, poper, sladkor, kava, olje, kuhinjske krpe, pečica, steklokeramična plošča za kuhanje, opekač, kuhalnik vode, hladilnik in zamrzovalnik.

Kopalnica: brisače, sušilnik za lase, bojler za toplo vodo, toaletni papir, higienska kozmetika, pralni in sušilni stroj.

Zunaj: terasa, sedežna garnitura z mizico na terasi, odeje za mrzle večere, žar, peč, premog in drva.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Ljubljana, Slovenija

Globinsko čiščenje sedežev, zunanje in notranje čiščenje

Poskrbite za svojega jeklenega konjička!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!