Doživite svojo pravljico sredi neokrnjene narave! SUPER CENA za krasen oddih za do 6 oseb v pravljični hiški Fairy Tale Jastrebarsko v srcu narave: 2x nočitev + MAX TV + končno čiščenje + drva za kamin + wi-fi in parking!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v Fairy Tale House Jastrebarsko - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
Fairy Tale House; 2x nočitev za do 6 oseb
160,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 


Pobegnite iz mestnega vrveža, uživajte v miru, tišini v samoti, svežem zraku, ptičjem petju in končno začutite, kaj pomeni biti del narave...Fairytale house se nahaja v bližini naravnega parka Žumberak - Samoborsko gorje, na 280 metrih nadmorske višine, ob vznožju gorovja Japetić.

Jaskansko območje je že od nekdaj znano kot kraj prežemanja kulture, bogate zgodovinske dediščine in izjemnih naravnih lepot. Samo mesto Jastrebarsko, znano tudi kot Jaska, je razglašeno za evropsko mesto prihodnosti, s svojim šarmom in bogatimi naravnimi danostmi celotne regije pa postaja neizogibna turistična destinacija.

Plešivica je znana tudi kot hrvaška šampanjska regija, ki je priljubljena destinacija številnih ljubiteljev vina in hrane po vsem svetu ter priljubljena pohodniška destinacija.

FAIRYTALE HOUSE
Hišo sestavljata pritličje, kjer je dnevna soba s kaminom, povezana z jedilnico, kuhinjo in kopalnico, in nadstropje, kjer sta dve spalnici (ena z zakonsko posteljo in ena z dvema ločenima posteljama + 2 pomožni ležišči). Posebnost hiše je, da je v celoti zgrajena iz lesa in naravnega kamna. V sklopu hiše je tudi velika pokrita terasa (cca 20 m2), zunaj pa s kamnom tlakovan predel, ob katerem teče divji gorski potok, zraven pa je še ognjišče z možnostjo koriščenja žara.

Dve sobi: postelja 160x200, 2 postelji 90x200, 2 dodatni ležišči, 1 zložljiva otroška posteljica (na vprašanje), posteljnina in odeje, vzglavniki, prešite odeje, brisače (majhna in velika) za vse osebe, električni repelent za komarje z vložki, komarniki, nočne svetilke.

Dnevna soba: jedilna miza s 6 stoli in klopjo, družabne igre (Uno, Človek, ne jezi se, igralne karte, šah ...), fotelj, kamin na drva in seveda drva.

Kuhinja: pribor za pripravo in uživanje obrokov (krožniki, jedilni pribor, kozarci, skodelice, lonci, ponve), sol, poper, sladkor, kava, olje, kuhinjske krpe, pečica, steklokeramična plošča za kuhanje, opekač, kuhalnik vode, hladilnik in zamrzovalnik.

Kopalnica: brisače, sušilnik za lase, bojler za toplo vodo, toaletni papir, higienska kozmetika, pralni in sušilni stroj.

Zunaj: terasa, sedežna garnitura z mizico na terasi, odeje za mrzle večere, žar, peč, premog in drva.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.