Jesen v Splitu! SUPER CENA za čudovit oddih za 2 osebi v butučnem hotelu Cvita 4*: 2x nočitev z zajtrkom v Superior sobi + 1x večerja s 3 hodi po izbori kuharja + uporaba wellnessa + brezplačen wi-fi in parkirišče! Otrok do 4,99. leta GRATIS!

Popolna oaza za tiste, ki iščejo mir, tišino in sprostitev na počitnicah!

Hotel Cvita 4*; jesenski oddih v Splitu
Hotel Cvita 4*; jesenski oddih v Splitu
Hotel Cvita 4*; jesenski oddih v Splitu
Hotel Cvita 4*; jesenski oddih v Splitu
Hotel Cvita 4*; jesenski oddih v Splitu
210,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Cvita**** je novozgrajen družinski hotel s 4 zvezdicami. Ta butični luksuzni hotel se nahaja v čudovitem mestu Split na Hrvaškem. Hotel Cvita je popolna oaza za tiste, ki iščejo mir, tišino in sprostitev na počitnicah. S svojo osupljivo lokacijo na obrobju gozda, obdan z naravo in s pogledom na morje, lahko gostje uživajo v dih jemajočih pogledih na morje, hkrati pa so na priročni lokaciji v bližini centra mesta.

Ena izmed izstopajočih lastnosti hotela Cvita je njegova predanost zagotavljanju mirnega in sproščujočega okolja. Odmaknjen od hrupa in mestnega vrveža je ta hotel idealen kraj za sprostitev in uživanje v počitnicah brez stresa. Gostje lahko izkoristijo številne hotelske ugodnosti, vključno z zdraviliščem, fitnessom in bazenom, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo pri sprostitvi in pomladitvi. Ne glede na to, ali iščete romantičen oddih ali družinske počitnice, ima Hotel Cvita vsakomur nekaj za ponuditi.Ta hotel je s svojo luksuzno namestitvijo, odlično storitvijo in osupljivo lokacijo popoln kraj za počitnice na Hrvaškem.

SOBA
Dvoposteljna soba Superior ponuja malo več od standardne. Je svetla in prostorna in je na voljo z eno zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama z možnostjo dodatnega ležišča. Soba je opremljena s klimatsko napravo, mini barom, sefom, TV z ravnim zaslonom, radiem in telefonom.

WELLNESS
Hotelski wellness center je raj za sprostitev in pomlajevanje, saj ponuja različne tretmaje in terapije, namenjene spodbujanju splošnega dobrega počutja. Za goste, ki uživajo v plavanju, hotel ponuja tako notranji kot zunanji bazen. Hotel Cvita poleg bazenov ponuja različne vrste savn, med njimi finsko in parno savno. Za goste, ki si želijo več razvajanja, hotel ponuja vrsto masaž.

Split je mesto, ki leži na srednji dalmatinski obali Hrvaške in je znano po svoji bogati kulturni in zgodovinski dediščini. Mesto ima dolgo in zanimivo zgodovino, ki sega v stare rimske čase, njegovo zgodovinsko središče pa je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine. Nekatere najbolj znane znamenitosti v Splitu vključujejo Dioklecijanovo palačo, ki jo je zgradil rimski cesar Dioklecijan v 4. stoletju našega štetja, katedralo sv. Duje, ki je bila prvotno zgrajena kot Dioklecijanov mavzolej, in promenado Riva, ki jepriljubljeno zbirališče domačinov in turistov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.