S hipnoterapijo do pozitivnih sprememb -50% na 60-minutno hipnoterapijo s terapevtko Ambikananda v Društvu Hipnos! Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje!

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,00 €
 
 

S hipnoterapijo do pozitivnih sprememb
Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali? Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Podzavest je ogromna zakladnica  vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili in v veliki meri vpliva na naše delovanje.  Z dostopom do nje lahko spremenimo svoje življenje in zakoreninjene ideje v podzavesti, ki nam škodujejo. 

Hipnoterapija je uspešna metoda pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, otroških nočnih morah, glavobolih in migrenah, histerijah, nespečnosti, lajšanju kroničnih bolečin in psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju… Je čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči  … Z regresijo  lahko nevtraliziramo  travmatični dogodek v preteklosti, ki ovira in blokira harmonično življenje v sedanjosti.  

Se spopadate z odvečnimi kilogrami, mukotrpnimi dietami in zgolj kratkotrajnimi rezultati pri hujšanju? Hipnoza omogoča reprogramiranje podzavesti in odstranjuje same vzroke za prekomerno težo. Ker zmanjšuje želje po hrani, lahko zlahka shujšamo ne da bi se mogli držati kakšne diete. Je odlična metoda za to, da trajno spremenimo življenjski slog, zaživimo bolj zdravo in kakovostno ter vzdržujemo idealno telesno težo.

Bi radi postali nekadilec, nekadilka? Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Z dostopom do nje se lahko rešimo kadilske navade in izgubimo vsako željo po kajenju. In to ne le začasno, ampak trajno. Ne odlašajte, namesto temne poti bolezni in trpljenja, izberite raje zdravje in dolgo, vitalno življenje.

Hipnoterapija je tudi čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči… Z njo lahko izboljšamo svoje dosežke na vseh področjih: v šoli, v službi, pri športnem in umetniškem udejstvovanju… Pomaga nam pri uresničevanju potencialov in doseganju svojega optimuma na vseh področjih. Krepi samozavest in izboljšuje samopodobo.  V stanju globokega hipnotičnega transa, ki je stanje povečane lucidnosti in senzibilnosti, se pri nekaterih ljudeh pojavljajo tudi izjemne sposobnosti, kot so dolgoročen spomin in povečanje intelektualnih sposobnosti, pojav duhovnih uvidov in parapsiholoških sposobnosti, jasnovidnost, jasnoslušnost, telepatija, prekognicija…   

Hipnotična masaža za globoko sprostitev

Hipnotična masaža je oblika hipnoterapije, ki skupaj s sprostitveno  masažo in hipnotičnimi sugestijami omogoča še globljo sprostitev in globoka hipnotična stanja. Hipnoterapevtka z nežnim pritiskom na posebne točke spodbudi pretok pranske energije po telesu. V telesu je več kot 72.000 nadijev, meridianov ali subtilnih energijskih kanalov.  Njihova pretočnost je pomembna za zdravje, vitalnost in občutek skladnosti z vsem, kar nas obdaja. Rahli krožni gibi v smeri urinega kazalca poleg tega tonificirajo in krepijo notranje organe in tkiva. Masažni gibi so počasni in globinski, tako da ne sprostijo le mišic, temveč aktivirajo tudi delovanje parasimpatičnega živčevja in s tem sprožijo  občutek globokega miru in sproščenosti ter izločanje hormonov sreče, ki omogoča jo samozdravljenje in vstop v globoko hipnotično stanje. Hipnotična masaža prinaša globok občutek notranjega miru in radosti še okrepi in nas tako pripravi na lažje soočanja z življenjskimi izzivi in premagovanje stresa. Ker vzpostavlja pretok energije po celem telesu, je primerna tudi za odpravljanje napetosti, kronične utrujenosti in depresije.

Hipnoterapijo in hipnotično masažo opravlja hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Ambikananda, ki  je leta 2010 prejela  certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA.  Terapije potekajo v Ljubljani na Podrožniška pot 3. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!