- 67 % za učinkovito Vadbo na kvadrat: shujšajte, preoblikujte telo in se znebite celulita 4x hitreje!

Plačajte 9,90 € za uspešno hujšanje na inovativnih napravah z vakuumom in infrardečo svetlobo, v vrednosti 30 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-67%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Drage dame, se vam kdaj zdi, da so vsa tista dnevna naprezanja na aerobiki in po fitnesih zaman? Opažate, da telovadite v nedogled, rezultatov pa ni? Potem je skrajni čas za obisk Vadbe na kvadrat v Kranju – nov, še bolj učinkovit koncept vadbe za ženske!

Vadba na kvadrat je namenjena ženskam vseh starosti - tistim, ki bi rade preoblikovale svoje telo ali shujšale s pomočjo učinkovite telesne vadbe, in tistim, ki bi rade naredile nekaj za svojo fizično kondicijo, zdravje in nenazadnje počutje. Vadba deluje na principu naprav (Vacu-Therm), ki združujejo telesno vadbo, infrardeče žarke in vakuum, kar povzroča hitro segrevanje podkožnega maščobnega tkiva in mišic, ki izboljša presnovo in prekrvavljenost.
Tako vakuum kot tudi IR svetlobo že nekaj časa uporabljajo tako v pasivnih kot tudi aktivnih terapijah za preoblikovanje telesa in izboljšanje stanja celulita. Kombinacija obeh pa je popolna novost na tržišču.Vakuum in infrardeča svetloba skupaj povečata prekrvavitev za do 70 %. Povečana krvna cirkulacija močno izboljša dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta in ker telo vedno najprej razgradi maščobo na dobro prekrvavljenih mestih maščobno tkivo po vadbi na napravah izgoreva do štirikrat hitreje.
Posledično telo postane bolj skladno, kondicija se izredno izboljša, manj je celulita, koža na splošno je bolj prožna, čvrstejša, gladka, mehka in napeta, ob primerni prehrani pa se bo rezultat pokazal tudi na tehtnici.

Pri obisku vadbe bodite oblečeni v udobno športno opremo, priporočamo, da s seboj prinesete dve brisači. S seboj imejte plastenko z 0.5 l tekočine (voda, čaj) ki jo popijte med vadbo saj namen vadbe ni dehidrirati telo temveč stimulirati ga, da efektivno porablja maščobo. Priporočajo obisk od 12 do 30 vadb v okviru enega programa vsak 2. do 3. dan oz. 2 do 4-krat tedensko. Vadbo na Vacu- Therm napravah lahko sicer obiskujete tudi redkeje in jo poljubno kombinirate z katerokoli drugo obliko telesne aktivnosti, vendar pa je za kar najboljši rezultat pri hujšanju, preoblikovanju telesa in odpravi celulita priporočena redna kontinuirana uporaba.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!