Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Krk, Malinska, Hrvaška

Poletni oddih s polpenzionom in kopanjem v Hotelu Malin na Krku

Otrok do 11,99 let gratis! Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Krk, Malinska, Hrvaška

Družinski poletni oddih s kopanjem v Hotelu Malin na Krku

2 OTROKA DO 12 LET GRATIS!

Otrok do 11,99 let gratis! Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Pohodniška jesen na Krku! SUPER CENA za FIT & HIKE VIKEND PAKET za 2 osebi v Hotelu Malin 4* v Malinski: 2x nočitev s polpenzionom v sobi z balkonom + 2 dni vodenih pohodov u licenciranim vodičem + brezplačna uporaba notranjega in zunanjega bazena in savn + wi-fi in parkiranje!

FIT & HIKE VIKEND PAKET! Otrok do 11,99 let gratis!

Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
Hotel Malin 4*, Malinska, Krk: Fit & Hike Vikend paket
385,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Malin 4* na otoku Krk je obdan z morjem, praktično skrit v zelenju, samo 5 minut hoje od centra Malinske. Zgrajen je na mestu, kjer se je včasih nahajal veliki mlin (čakavski malin), po katerem je tudi dobil ime.

Z natančno ureditvijo je Malin eleganten in udoben hotel za vse generacije. Novourejene sobe in luksuzni apartmaji, restavracije in bari, zaebna plaža s posebnimi ugodnostmi za otoke, mala marina s možnostjo priveza, ljubeznivo in strokovno osebje, posebno načrtovane dodatne storitve, programi in dogodki - vse po meri današnjega človeka, ki si zasluži prijeten oddih. Notranjost je elegantna in luksuzna, oprema vrhunske kvalitete in dizajna.

Soba, v kateri boste bivali:
dvoposteljna soba z balkonom (24-27 m2). Soba je klimatizirana, opremljena s SAT TV, TEL, pisalno mizo, mini barom, sefom, sušilnikom za lase. V sobi je dodatno ležišče, primerno za tretjo odraslo osebo (dimenzije ležišča 120 x 200 cm).

POHODNIŠKE TURE
Vikend 6.10.-8.10.2023
7.10. (sobota)
KRŠKI MOST – PLANTAŽA SMILJA – JAMA BISERUJKA (10,4 km)
Prava mala pustolovščina čez kamnite plaže in sredozemsko makijo, na koncu poti pa vas čaka biser otoškega podzemlja, jama Biserujka. Pot teče od Krškega mosta in golega otočka Sveti Marko in se nadaljuje ob obali do uvale Voz. Od ravni morske gladine se splača povzpeti do Kapelice in plantaže smilja, od koder se razteza krasen razgled na Kvarnerski zaliv. Na koncu poti vas čakata še dva dragulja: krasna peščena plaža Slivanjska in jama Biserujka z bogastvom jamskih okraskov.

8.10. (nedelja)
MALIN – PORAT – FUMAK – POKOPALIŠČE SV. APOLINARJA – MALIN (12 km)
Iz hotela bo pot tekla ob obali do mesta Porat, ob katerem je največji leseni zaobljubni križ v Evropi, Fumak. Nadaljevali boste po krasnih gozdičkih, ki vodijo do mističnega pokopališča Svetega Apolinarja in nato nazaj do hotela.


Vikend 13.10.-15.10.2023
14.10. (sobota)
BAŠKA – MESEČEV PLATO – HLAM – BAŠKA (9,5 km)
Ta tura vas popelje na Mesec, ne da bi za to morali odleteti v vesolje. Raziščite spektakularne kamnite tvorbe nad Baško na tej poti, ki naprej vodi skozi gozdičke, ki se hitro spremenijo v osupljivo kamnito brezpotje. Krasni razgledli na Baško, otok Prvić in kopno vas bodo zagotovo pustili brez besed.
15.10. (nedelja)
MALIN – FUMAK – UVALA ČAVLENA – MALIN (15 km)
Ta lahka krožna pot vodi ob morju do Fumaka, največjega lesenega zaobljubnega križa v Evropi. Nadaljuje se do krasne uvale Čavlena, iz katere se razteza pogled na sosednji Cres, nato pa sledi vrnitev proti Malinski po gozdni poti. V gozdovih nad uvalo Čavlena se skriva tudi najstarejši hrast na otoku- osupljivi, 400-letni velikan.

Vikend 20.10.-22.10.2023
21.10. (sobota)
TRESKAVAC – VELI VRH – OBZOVA - TRESKAVAC (7,3 km)
Pravi planinski dragulj otoka Krka. Pot vodi do dveh otoških vrhov: Velega vrha in njegovih krasnih panoramskih razgledov na mesto Krk, Punat in otoček Košljun, in do najvišjega vrha otoka, Obzove.
22.10. (nedelja)
MALIN – SVETI PETAR – MALIN (13 km)
Iz hotela se boste odpravili skozi vasi, ki obdajajo Malinsko, do vrha Sveti Petar nad Gabonjinom, s katerega se raztezajo krasni razgledi, na samem vrhu pa je tudi cerkev sv. Petra, na mestu, kjer je izvirno stala srednjeveška cerkev. Na poti boste obiskali tudi bližnji Park glagoljice.

Vikend 27.10.-29.10.2023
28.10. (sobota)
KAMP TIHA ŠILO – RISIKA – SV. MARAK – VRBNIK (14 km)
Iz kampa Tiha Šilo, s s krasnim razgledom na Crikvenico, se boste odpravili proti vasi Risika in mističnim ruševinam cerkvice svetega Marka, ki se dviga nad krasno uvalo Sveti Marak, ki slovi po peščenih plažah. Pot se nadaljuje ob morju do Vrbnika.
29.10 (nedelja)
MALIN – CENTER MALINSKE – SVETI ANTON – STARO POKOPALIŠČE – PORAT – MALIN
Po sprehodu po rivi do centra Malinske se boste odpravili proti vasicam v zalednju mesta in do starega pokopališča sv. Apolinarja. Skozi nasade oljk se bo pot nadaljevala do samostana v Poratu, za konec pa vas čaka krasen sprehod po rivi nazaj do hotela.

Vikend 3.11.-5.11.2023
4.11. (sobota)
ZAROK – BAG – LJUBIMER – CERKVICA SV. NIKOLE (10 km)
Na tej turi vas bodo peljali na vrha Ljubimer in Bag, ki velja za najlepšo razgledno točko na celem otoku Krku. Uživajte v naravnih lepotah na sprehodu skozi ta krasni del otok in veličastnih razgledih na otok Prvić. Sijajna priložnost za uživanje v različnih obrazih otoka Krka in neverjetniih kamnitih zidovih.
5.11. (nedelja)
HOTEL MALIN – NJIVICE – MALIN (14 km)
Uživajte v resnično rajski Rajski cesti od Malinske do Njivic. Popolna pot za sproščen sprehod ob morju za konec vikenda.

Malinska na zahodnem delu otoka Krk beleži kar 2200 sončnih ur na leto, zaradi blage klime in vegetacije pa je bila v 19. st. razglašena za idelaen kraj za zdravstveni turizem. Do mosta in letališča je oddaljena cca 15 km in je še danes izjemno priljubljeno letovišče in kraj, kjer najdete svoj mir...

Malinska je tudi popolna destinacija za vse ljubitelje aktivnosti na prostem. Zaradi svojega položaja in blage sredozemske klime je skozi vse leto primerna za tek. Ozke steze ob morju, majhne uvale in skrite plaže, številne makadamske in stare poti, bujno rastlinje in sredozemska klima, stoletni hrasti in oljke, nezahtevni vzponi in dolžine so popolna kombinacija in recept za nepozaben trail. Otok Krk je zaradi mikroklimatskih posebnosti idealen za športne aktivnosti na čistem zraku, bogatem za aerosoli in obogatenem z aromatskim in blagodejnim vplivom sredozemske flore. Bivanje na otoku in v Run friendly hotelu Malin je idealen paket izkušenj za tekače vseh stopenj pripravljenosti, pa tudi za vse druge goste, željne aktivnih doživetij Krka kot otoka vitalnosti in edinstvene destinacije v Sredozemlju.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.