Popolna rešitev za tvoje potrebe po brušenju betonskih površin! -52% na dvosegmentno grobo diamantno ploščo za brušenje betona s premerom 125 mm! Poštnina je brezplačna

Dva segmenta na plošči zagotavljata hitro in učinkovito brušenje betona, kar ti prihrani čas in trud!

13,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,99 €
-52%
Prihranek:
14,00 €
 
 

Dvosegmentna groba diamantna plošča za brušenje betona s premerom 125 mm je popolna rešitev za vaše potrebe po brušenju betonskih površin. Plošča je izdelana iz visoko kakovostnega diamanta, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in učinkovitost pri brušenju. Dva segmenta na plošči zagotavljata hitro in učinkovito brušenje betona, kar vam prihrani čas in trud. Plošča je primerna za uporabo z različnimi brusilniki in je enostavna za namestitev.

Dvosegmentni disk
Je idealen za brušenje betona in teksturiranih površin. Zahvaljujoč dvosegmentni konstrukciji je rezilo primerno za suho in mokro uporabo. Poleg tega vgrajene hladilne luknje podaljšajo življenjsko dobo rezila in hladijo napravo med delovanjem.

Visoka zmogljivost
Plošča za beton je popolna za brušenje z malo truda. Posebna konstrukcija zagotavlja visoko natančnost med delovanjem in nizek izpust prahu. Orodje je izdelano iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja dolgo delovanje s katerim koli kotnim brusilnikom premera 125 mm.

Za kakšno podlogo? 
Za čiščenje in brušenje neravnin na površinah betona, fasadnega betona, opeke, tlakovcev, klinkerja, porobetona, keramičnih ploščic.

Destiny
Dvosegmentno rezilo se uporablja za odstranjevanje premazov barv, lepil in drugih snovi ter za odstranjevanje neravnin, umazanije, izboklin, dvigov in izboklin z betonskih površin. Takšen ščit omogoča učinkovito odstranjevanje, hkrati pa minimalizira poškodbe same betonske površine.

SPECIFIKACIJE
Tip: dvosegmentni
Premer 125 mm
Nosilec: univerzalni 22-23 mm
Teža: 399 g

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-60%
-50%
NOVO

BugHunt solarna svetilka, ki odganja komarje (2 kosa)

Odganjalec komarjev in svetilka v enem izdelku!