Za boljše počutje in boljšo kondicijo telesa! -50% na 50-60 minutno strojno limfno drenaža z body wrappingom: nanos anticelultne kreme ali olja + kratka masaža tretiranega dela telesa v Salonu lepote Isabel!

Napredna metoda strojne limfne drenaže očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma občutek "težkih nog", obenem preprečuje tudi vnetje ven in pospešuje krvni obtok.

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže.
S pomočjo napihljivih manšet in pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, dreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv in iz njih odplavimo ostanke presnove. Hkrati zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj limfnega pretoka. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. 

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov, odpravlja celulit, zastajanje vode v telesu in zatekanje nog oziroma "težke noge". 
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva in celulita. Terapija deluje protistresno, na splošno izboljša naše počutje in je odlična preventiva proti nastajanju krčnih žil. 

BODY WRAPPING
Če želite takojšnje zmanjšanje obsega rizičnega dela vašega telesa, je body wrapping prava metoda za vas.

Gre za preverjeno, zelo učinkovito metodo odprave celulita in obsega ter izboljšanja izgleda kože. Na kritične predele nanesemo specialne anticelulitne kreme ter drenažno povijemo s posebno folijo. Učinek je bistveno večji, če pred tretmajem naredimo piling, saj se poveča zmožnost absorbcije učinkovin kreme. Odlično se kombinira tudi z ostalimi metodami oblikovanja telesa, zato ga priporočamo takoj po ali med tretmaji maderoterapije.

Z body wrappingom dosežemo razgradnjo maščob na celični ravni, odvajanje toksinov in vode iz podkožja, aktivacijo limfnega sistema in izničevanje videza pomarančne kože. S termičnim učinkom okrepimo izgorevanje maščob in spodbujamo obnavljanje kože.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-50%
Oseb: 2
Čatež ob Savi, Slovenija

Mega romantično razvajanje za 2 v Wellnessu Adams Čatež

V wellnessu so na voljo finska savna, masažna kad, tuš, vedro presenečenja, postelja, garderoba in toaleta!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Sprostitev in Harmonija: Ayurvedska masaža v Biotermah

Pristno in edinstveno doživetje Ajurveda wellnessa in terapij v hotelu Bioterme! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!