SUPER CENA za miren oddih v romarskem središču Medjugorje: 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v sobah Domus Damar + parkirišče + WiFi!

Vrednost kupona je 24,80 €. Razliko 99,20 € do polne cene (124,00 €) plačate direktno ponudniku.

Domus Damar, Medugorje, 2x nočitev z zajtrkom
Domus Damar, Medugorje, 2x nočitev z zajtrkom
Domus Damar, Medugorje, 2x nočitev z zajtrkom
Domus Damar, Medugorje, 2x nočitev z zajtrkom
24,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
99,20 €
Super cena
 
 

Medjugorje se nahaja v bližini dvorišča cerkve sv. Jakoba v Medjugorju.V našem pred nekaj leti zgrajenem objektu nudimo udobno namestitev za 51 oseb, restavracijo in kavarno zaprtega tipa, predavalnico, TV sobo, Wi-Fi internet, prostorno parkirišče. Dve terasi, s katerih se vidi zunanji oltar cerkve, sta edinstvenost našega hotela in na njih je mogoče uživati v molitvi in meditaciji ob čudovitem razgledu na cerkveni kompleks. V neposredni bližini sta kip Gospodovega vstajenja in prostorna promenada. Hrib Križevac je oddaljen približno 200 m, Brdo ukazanja je oddaljeno približno 1 km, medtem ko so ostali objekti, kot so avtobusna postaja, lekarna ali pošta, oddaljeni 200 m.

Namestitev
Nudimo vam zelo udobno namestitev v dvoposteljnih sobah s kopalnico. Kapaciteta je 51 ležišč, od tega nudimo 2 enoposteljne sobe, 3 triposteljne sobe in ostale dvoposteljne sobe, od tega 3 zakonske postelje. Imamo tudi sobe za invalide z neomejenim dostopom. Vse sobe so opremljene s centralnim ogrevanjem, na voljo pa vam je tudi brezplačen brezžični internet. V sklopu DOMUS DAMAR se nahaja velika dvorana za molitev in meditacijo, TV dvorana, restavracija in zaprta kavarna ter mnogo drugih vsebin. Našim gostom smo zagotovili veliko parkirišče za osebna vozila in avtobuse.

Medjugorje
Medjugorje, eno največjih svetovnih marijanskih središč, je kraj, ki ga vsak dan obiščejo številni romarji z vsega sveta. Fenomen Medjugorja se je začel poleti davnega leta 1981, ko se je 24. junija v tem hercegovskem kraju po pričevanju šestih otrok prikazala Kraljica miru. Mir je povzetek vseh njenih sporočil, je stanje, v katerem se uresničujejo vsa sporočila, dana v Medžugorju. Kraljica miru po vizionarjih vsak mesec deli vernikom sporočila, v katerih več deset tisoč vernikov išče upanje, odrešenje in izpolnitev svojih molitev in upov.

Po nekaterih študijah naj bi Medjugorje v zadnjih 33 letih obiskalo 35 milijonov ljudi, kar nobenemu drugemu turističnemu središču v Bosni in Hercegovini in širše ni uspelo.

Kot enega mogočnih sadov Medjugorja vidim dojemanje in doživljanje človeka kot osebe, Boga kot Boga. V Medjugorju vero jasno doživljamo kot oseben odnos med Bogom in človekom.

Medjugorje ima razvit turizem in je ob prikazovanju Kraljice miru postalo neizogibna destinacija z bogato versko in molitveno vsebino za milijone romarjev z vsega sveta.

V Medjugorju skozi vse leto potekajo številni seminarji in festivali, med njimi pa je treba izpostaviti Festival mladih, ki se v Medjugorju že odvija zadnjih 20 let. »V času festivala mladi po vsem svetu molijo, pojejo, pričujejo o svoji veri, sodelujejo v procesiji in adoraciji, se družijo in razpravljajo.«

Festival mladih poteka vsako leto v prvih dneh avgusta in med tem festivalom je Medjugorje svetovno središče mladih, iz katerega se v svet pošiljajo sporočila miru, ljubezni in vere. Romarji, ki pridejo v Medjugorje, imajo poleg neizogibnega obiska Hriba prikazovanj in Križevca/Križevca priložnost obiskati več zanimivih destinacij v svetišču.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rijeka, Hrvaška

[FLASH SALE!] zimsko doživetje v Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa 5*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Brioni, Hrvaška

Nepozaben morski oddih za 2 v hotelu Istra na Brionih

Vrednost kupona je 45,40 €. Razliko 181,60 € do polne cene (227,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Donja Stubica, Hrvaška

Poživljajoče SPA doživetje v Hotelu Terme Jezerčica 4*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

Velikonočni oddih s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenic!

Šunka, jajca in velikonočne sladice imajo boljši okus s pogledom na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom in pijačo v hotelu Lucija 3* v Portorožu s SPA-jem!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami in Metropol Pool Lounge z dvema zunanjima bazenoma.