- 50 % na 1x paket (100 g) starodavnega ajurvedskega zdravilnega zelišča: BIO Gotu kola (prah azijskega vodnega popnjaka)! Odlično za izboljšanje umskih sposobnosti, zdravljenje ran, luskavice in ostalih kožnih težav!

Lajša simptome tesnobe, pomirja, izboljšuje mentalne sposobnosti in pozitivno vpliva na učne sposobnosti!

2,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,80 €
-50%
Prihranek:
2,90 €
 
 

BIO Gotu kola v prahu (Centella asiatica, Luei Gong Gen, gotukola, brahmi) lajša simptome tesnobe, izboljšuje mentalne sposobnosti in pozitivno vpliva na učne sposobnosti, pomirja, spodbuja normalno delovanje uma in zavesti, lajša težave s slabo cirkulacijo krvi v spodnjih okončinah. BIO Gotu kola v prahu (Centella asiatica, Luei Gong Gen, gotukola, brahmi) pomaga pri težavah z ožiljem, saj ugodno vpliva na zmanjševanje otekanja nog zaradi venskega primanjkljaja (bolezen perifernih žil) in izboljša pretok krvi. Uporablja se tudi za zdravljenje ran in kožnih bolezni saj jača kožo, za povečevanje koncentracije, za zaviranje luskavice, za preprečevanje brazgotin po operacijah, za izboljševanje gibljivosti prstov pri sklerodermi, za težave s spominom, proti epilepsiji ter pri težave z erekcijo (ED) saj so učinkovine v njej, podobne sildenafilu, aktivni učinkovini v Viagri.

Skozi zgodovino, so Gotu kolo v prahu (Centella asiatica, Luei Gong Gen, gotukola, brahmi) uporabljali za zdravljenje sifilisa, hepatitisa, želodčnih razjed, mentalnih težav, epilepsije, diareje, vročine in astme. BIO Gotu Kolo v prahu uporabljajo za zdravljenje prehladov in drugih respiratornih infekcij, predvsem na Kitajskem.

Gotu Kola (Centella asiatica, Luei Gong Gen, gotukola), naj bi bila eden od razlogov za dolgo življenje mojstra Tai Chi Quana, Li Ching Yuen-a, kateri naj bi doživel, med 197 in 256 let. Skozi zgodovino, so jo uporabljali tudi za zdravljenje mentalnih težav, epilepsije, astme, diareje, vročine, sifilisa, hepatitisa in želodčnih razjed (ulkus). Danes pa jo uporabljajo tudi za zdravljenje težav z venami in kroničnega venskega primanjkljaja.

Vsebuje triterpenoide, kot glavne učinkovine, poliacetilene, flavonoide, flavone, sterole, lipide. Fitokemična študija, je pokazala prisotnost aminokislin, flavonolov, maščobnih kislin, alkaloidov, sterolov, saharidov in anorganskih soli.Številne študije so se osredotočile na triterpenoide asiaticosid , centellosid, madecassosid in azijske kisline. Asiaticosid deluje proti tesnobii, protivnetno, antioksidativno, dober je tudi za zdravljenje peptične razjede in celjenje ran. Asiaticosid in madecassosid sta lahko učinkovita pri zdravljenju artritisa. Azijski kislina inducira apoptozo in ustavitev celičnega cikla v več vrstah raka pri podganah. Primerna je za vse tri ayurvedske tipe Pitto, Vato in Kapho.

Podrobnosti o ponudniku: v spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še njihovo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-52%
NOVO

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet 5 parov moških ali ženskih nogavic iz bombaža

Kvalitetnih nogavic ni nikoli preveč! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste nogavic, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%
NOVO

Personaliziran stenski koledar (format A3) z vašimi fotografijami za 2025!

Darilo, ki bo aktualno skozi vse leto! NOVOST - oblikovanje brez omejitev!