Za svežino in mladosten videz kože! - 52 % na razstrupljevalno formulo za vašo kožo: Skin Detox (30 kapsul), za razstrupljanje in regeneracijo kože! Klinično dokazano delovanje! Poštnina je brezplačna!

Odpravlja nepravilnosti na koži!

9,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-52%
Prihranek:
10,40 €
 
 

Imate stresno življenje, ste veliko na poti, prigriznete, kar vam pride pod roko, učinki hitrega življenja pa se kažejo tudi na vaši koži? Mozolji, akne, lišaji, masta ali suha koža, gubice in upad svežine so le estetski pokazatelji, da ima koža težave.

Na srečo lahko za  kožo poskrbite z razstrupljevalnim tretmajem, ustvarjenim posebej za kožo.
Skin Detox  poskrbi za globinsko čiščenje oz. razstrupljaje kože, krepi njeno odpornost in jo regenerira. S tem odpravlja nepravilnosti na koži, preprečuje mozoljčke in akne, težave z mastno ali suho kožo, hkrati pa posledično preprečuje nastanek in poglabljanje gubic.

Če želite za svojo kožo dobro poskrbeti, je Skin Detox odličen prvi korak v smeri lepote in sijoče kože. Učinkovita sestava, ki na kožo deluje očiščevalno, zagotovi, da le-ta znova zadiha in se osvobodi nečistoč. Posledično lahko pričakujete osvežen in pomlajen videz.

Za koga je Skin Detox primeren?
- Za vse, ki kronično izpostavljate kožo zunanjim negativnim dejavnikom, kot so: nepravilna prehrana, stres, uživanje nikotina, alkohola ipd.
- Za vse, ki želite očistiti kožo toksinov in nečistoč.
- Za vse, ki si želite svežo, spočito kožo, ko se zjutraj zbudite.
- Za vse, ki trpite zaradi aken in se jih želite znebiti.Za vse, ki želite, da vaš mladostni videz traja dlje.

Skrbite za svoj največji organ? Koža je naš največji organ in prva bojna linija pred vsemi negativnimi vplivi okolja. Vsakodnevno je izpostavljena snovem nevarnim za naše zdravje. Če temu dodamo še nagnjenost k različnim bolezenskim stanjem kože kot so: ekcem, dermatitis, luskavica, akne in rosacea je ustrezna nega kože izrednega pomena.

Skin Detox vsebuje najpomembnejše naravne sestavine, ki kožo čistijo, ji dajejo svežino, odpravljajo mozolje in akne, hkrati pa preprečujejo gube.

Kako delujejo aktivne učinkovine v SKIN DETOX izdelku:

Njivska preslica: je zelo znana in uporabna zdravilna rastlina. Prisotnost silicija v njivski preslici je največja v celotnem rastlinskem svetu; niti ena druga rastlina ni niti blizu nivoja silicija, ki ga vsebuje njivska preslica. Silicij je pomemben element za organizem saj pomaga pri povezovanju proteinskih molekul skupaj v tkiva, kot so krvne žile in druga vezna tkiva. Silicij je pomemben element kolagena in elastana, ki poskrbita za elastično kožo in tkiva. Lajša simptome vnetnih bolezni (revmatoidni artritis, psoriaza, seborični dermatitis, nevrodermatitis, atrofični dermatitis, draženje kože, celjenje ran …).

Naravni beljakovinski kompleks z laktoferinom deluje s trojnim učinkom; protibakterijsko: zmanjšuje rast in razmnoževanje bakterij, ki povzročajo akne in mozolje; protivnetno: zmanjšuje in ublaži rdečino, ki spremlja nastanek aken in mozoljev; antioksidativno: pripomore k hitrejšemu obnavljanju poškodovanih delov kože.

Borova skorja: borova skorja je bogata z antioksidanti in blagodejno deluje na strukturo kože; izboljšuje elastičnost kože in jo obnavlja, razstruplja kožo, preprečuje razgradnjo kožnih celic.

Kolagen: kolagen je glavna beljakovina vezivnega tkiva. S staranjem se vsebnost kolagena v koži drastično zmanjšuje, zato koža postaja neelastična in dobiva gube. Izguba kolagena v koži povzroča, da je gub vedno več ter so bolj globoke in izrazite. Z kolagenom zagotovimo koži nadomestni vir kolagena in hkrati spodbudimo njegovo naravno nastajanje, ustavimo učinke staranja na koži in poskrbimo za čvrstejšo teksturo kolagenske mreže.

SESTAVINE: kolagen, ekstrakt njivske preslice (Equisetum arvense), beljakovinski kompleks z laktoferinom, koruzni škrob, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, ekstrakt borove skorje (Pinus pinaster), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, želatina (kapsule), barvili: titanov dioksid in rumeni železov oksid.

NAČIN UPORABE: Popijte 1-2 kapsuli dnevno z 2 dl vode. Kapsulo lahko tudi odprete in vsebino stresete v vodo ali primešate k hrani. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Kapsule ne vsebujejo glutena. Izdelek vsebuje mlečne beljakovine in laktozo. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!