- 50 % na 1x paket (100 g) enega najbogatejših naravnih virov vitamina C: BIO AMALAKI (prah indijske kosmulje)! Deluje protivirusno in antimakrobno! Čisti in obnavlja telo, varuje jetra, znižuje holesterol, lajša težave z želodcem in zgago!

Za obnovo celic in izboljšanje delovanja vašega imunskega sistema!

4,35€
    Kupi kupon
Vrednost:
8,69 €
-50%
Prihranek:
4,34 €
 
 

BIO Amalaki v prahu (Indijska kosmulja, Amla, Phyllanthus emblica, Ambilica Oficinalis) je eden najbogatejših naravnih virov C vitamina (445 mg na na 100g sadeža), je pa ta C vitamin mnogo stabilnejši kot pri Camu Camu.

Obnavlja kri, celice, tkiva in kosti. Povečuje število rdečih krvničk, ustavlja krvavenja dlesni, blaži vnetje želodčne in črevesne sluznice, čisti črevesje, krepi zobe in izboljšuje vid. Po Ayurvedi ter TKM (tradicionalni kitajski medicini) naj bi Amla (Amalaki, Indijska kosmulja, Phyllanthus emblica, Ambilica Oficinalis): varoval jetra, zniževal holesterol, čistil in obnavljal telo, krepil imuniteto, ustavljal vnetja, ščitil pred rakom, pomlajeval kožo, zdravil trebušno slinavko, zniževal raven sladkorja v krvi, lajšal težave z želodcem in zgago, stimuliral rast las in nohtov, naravno ščitil pred virusi, bakterijami in glivicami. Njena čista (satvična) kvaliteta prebuja ljubezen in prinaša dolgo življenje. Za amalaki, se uporablja drugo ime ki je dhatri, kar v sanskrtu pomeni mati; pomirja čustva mater, ki se jezijo na svoje otroke. Primeren je za ayurvedske tipe Pitto in Vato.

V laboratorijskih raziskavah dokazala protivirusne in antimikrobne lastnosti. Njeni ekstrakti inducirajo apoptozo in spreminjanje genske ekspresije v osteoklastov, ki sodelujejo pri revmatoidnem artritisu in osteoporozi. To kaže na možnost proti rakavega delovanja. Nedavna študija na živalih,  naj bi Amalaki, zmanjša resnost akutnega vnetja trebušne slinavke (z L-arginin-om povzročenega pri podganah). Prav tako je Amalaki spodbujal spontano regeneracijo trebušne slinavke po akutnem napadu.

Čeprav se pri Amli navaja, da vsebuje visoke količine askorbinske kisline (vitamin C), znanstveniki poskušajo dokazati, da glavna antioksidativna moč Amle lahko izhaja iz visoke gostote ellagitanninov, kot je emblicanin A (37%), emblicanin B (33%), puniglukonin (12%) in pedunkulagin (14%), prav tako pa vsebuje punikafolin in phyllanemblinin A, phyllanemblinove in druge polifenole: flavonoide,kaempferol, ellagična kislina in galna kislina.

Podrobnosti o ponudniku: v spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še njihovo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-52%
NOVO

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet 5 parov moških ali ženskih nogavic iz bombaža

Kvalitetnih nogavic ni nikoli preveč! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste nogavic, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%
NOVO

Personaliziran stenski koledar (format A3) z vašimi fotografijami za 2025!

Darilo, ki bo aktualno skozi vse leto! NOVOST - oblikovanje brez omejitev!