Odličen vir esencialnih maščobnih kislin! - 50 % na 500 ml hladno stiskanega konopljinega olja slovenske pridelave!

Olje, bogato z maščobnimi kislinami Omega-3 in Omega-6!

12,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-50%
Prihranek:
12,00 €
 
 

Olje, polno zdravih maščob
Le kdo si ne želi zdravja, sijočega videza in ogromne energije? Vse to omogoča redno uživanje konopljinega olja. Številne bolezni, ki pestijo sodobnega človeka, vas ne bodo obiskale ali pa jim boste dokončno pokazali vrata.  Zakaj?

Konopljino olje je med vsemi jedilnimi olji najbolj bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami. Verjetno ste že slišali, kako zelo se priporoča uživanje Omega 3 in Omega 6 maščobnih kislin.  Konopljino olje jih ima ogromno in – še več – ima jih v idealnem razmerju za človeško telo. Z rednim uživanjem konopljinega olja boste tako v telo dobili pravo mero esencialnim haščobnih kislin, ki jih v zadnjem času v opustošeni prehrani, ki jo uživamo, primanjkuje. Študije so pokazale, da maščobne kisline omega-3 znižujejo krvni tlak in raven holesterola, preprečujejo strjevanje krvi, varujejo pred boleznimi srca in ožilja ter blažijo vnetja.

Semena konoplje so v olju slovenskega porekla in predstavljajo bogat vir beljakovin, saj jih vsebujejo kar trikrat več kot soja in so primerljive s tistimi v mesu, le da ne vsebujejo škodljivega holesterola. V zadostnih količinah in v obliki, ki je telesu zlahka dostopna, vsebujejo tudi vse esencialne aminokisline, potrebne za pravilno delovanje možganov, rast in razvoj, presnovo, zdravje kosti, obnavljanje kože in las, predvsem pa za trden imunski sistem.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-52%
NOVO

Super paket 3 izvodov križank BUM & KRIŽKO iz leta 2023

Trojna poslastica za ljubitelje kakovostne zabave in sprostitve! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Komplet 5 parov moških ali ženskih nogavic iz bombaža

Kvalitetnih nogavic ni nikoli preveč! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vrste nogavic, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%
NOVO

Personaliziran stenski koledar (format A3) z vašimi fotografijami za 2025!

Darilo, ki bo aktualno skozi vse leto! NOVOST - oblikovanje brez omejitev!