Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 3
Tar, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v apartmajih z balkonom Lanterna Sunny Resort 2* v Poreču!

DODATNI POPUST!

Apartmaji ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo za zabaven in aktiven dopust na gozdnatem polotoku Lanterna.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Sanfior 4* na Rabcu z bazenom!

Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je zunanji bazen z vodnimi efekti. Osvežite se lahko v Splash pool baru ob bazenu!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Baška, otok Krk, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah v kampu Baška 4* na Krku z vodnim parkom!

Baška beach Camping Resort se nahaja ob plaži Vela s peščenim morskim dnom na južnem delu otoka Krk in ponuja očarljivo vzdušje s pogledom na turkizno morje.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
Tar, Poreč, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah v kampu Lanterna 4* v Taru z vodnim parkom!

Lanterna Premium Camping Resort se nahaja na pol poti od Poreča do ribiškega mesteca Novigrad. Prepričal vas bo družinski vodni park Aquamar Lanterna z 10 ogrevanimi bazeni, tobogani in gusarsko ladjo.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 6
otok Krk, Hrvaška

TERMINI DO 2.11.! V mobilnih hiškah v Ježevac Premium kampu 4* na Krku!

Iz kampa je le 5 minut hoje do starega mestnega jedra Krka. Prepričala vas bosta tudi zunanji neskončni bazen in vodni park za otroke.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

TERMINI DO 21.12.! S polpenzionom v hotelu Diamant 4* v Poreču z bazeni!

Hotel z lokacijo sredi prekrasnega gozda borovcev in le deset minut sprehoda od starega mestnega jedra. V hotelu je multimedijska igralnica, Maro igralnica in Maro Smart Play inovativno igrišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rab, Hrvaška

POLETJE! Počitnice s polpenzionom v hotelu Imperial 4* na Rabu z bazenom!

Imeniten hotel za kraljevsko sproščanje se nahaja v bližini starega mestnega jedra Raba. Hotel vas bo navdušil z moderno eleganco, ponuja pa popolno prilagojen dopust po meri odraslih.

Jesenski oddih za 2 osebi v hotelu Valamar Sanfior 4* v Rabcu: 1x nočitev s polpenzionom v superior 2+2 sobi + 1. otrok do 11,99. leta in 2. otrok do 1,99. leta gratis + vključena pijača ob večerji + uporaba notranjega ogrevanega bazena s sladko vodo!

TUDI ZA PRAZNIČNE POČITNICE! Hotel obdan s sredozemskim zelenjem leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Na voljo je notranji bazen s čudovitim pogledom na morje. Hotel je prijazen kužkom.

Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
Valamar Sanfior & Casa 4* Rabac, morski oddih
od 149,30€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

S sodobnim šarmom in osupljivo lokacijo na obali je Valamar Sanfior Hotel & Casa**** vrhunska izbira za vaše počitnice. Hotel z romantičnim pridihom leži ob sami obali in ima pogled na zaliv mesta Rabac. Obdan s sredozemskim zelenjem, ponuja 151 namestitvenih enot s pogledi na okoliške naravne lepote. Hotel je prijazen kužkom.

Superior soba je velika okoli 23m2 in vsebuje balkon s pogledom na morsko stran, zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji ter kavč kot pomožno ležišče. Soba je klimatizirana in ponuja kopalnico s tušem ali kadjo, sušilnik za lase, sef, brezplačen WI-FI, LCD Sat TV in telefon z direktno linijo.

Restavracija Mediterraneo s pogledom na morje v hotelu Valamar Sanfior ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo ob show cookingu in različne tematske večere. Slovi po avtentičnih lokalnih, sredozemskih in mednarodnih okusih (italijanska, azijska, tex-mex itd). Ponuja različne kulinarične posebnosti kot so vegetarijanska prehrana, posebna prehrana za diabetike, Lunch box in ob doplačilu romantična večerja na posebni lokaciji. Vaše brbončice lahko ob doplačilu razvajate tudi v raznoliki ponudbi restavracije Oliva Grill, Black & Blue Steakhouse, Sundance beach club, Craft beer & grill in Lobby bar v hotelski avli.

Wellness center Sun & Spa v hotelu Valamar Sanfior je sprostitveni tempelj, kjer lahko razvajate dušo in telo. Ob doplačilu lahko izkoristite finsko ali infrardečo savno, jakuzzi in različne lepotne tretmaje kot so refleksoterapija stopal, masaže, aromaterapija, tretma proti celulitu ter mnoge druge storitve. Osvežite se lahko v wellness Vitality baru.

Na voljo je notranji bazen z ogrevano sladko vodo in čudovitim pogledom na morje.

Ob doplačilu so na voljo teniški center (teniška igrišča z opremo za najem in teniška šola), najem koles, mini golf in Bike Center Rabac, ki ponuja širok izbor storitev (specializirane steze single trail in flow trail s peščeno in naravno podlago različnih stopenj zahtevnosti za začetnike in naprednejše gorske kolesarje, družinska večnamenska steza in 2 poligona pump track, vodene ture za začetnike in naprednejše kolesarje, kolesarske izlete, storitve prevoza koles, prostor za pranje koles, samopostrežna cona za popravilo koles, izotonične napitke ter prehranske dodatke).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.