Spoznajte resnico o sebi! - 50 % na knjigo Potovanje k duši, svetovno znane zdravilke, pisateljice in predavateljice Denise Linn! Poštnina je brezplačna.

S knjigo prejmete še bon v vrednosti 5 € za nakup knjige Življenje in kako ga preživeti avtorjev Skynner Robin in Cleese John.

13,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
28,00 €
-50%
Prihranek:
14,10 €
 
 

Priročnik Potovanje k duši vam v 28 dneh pomaga spoznati resnico o sebi. Od drugih knjig se razlikuje v tem, da razlage in prepričevanje nadomeščajo vaje, ki so zasnovane na štirih zemeljskih elementih. V prvem tednu spoznate teden zraka, ki je namenjen čiščenju predsodkov vseh vrst, drugi teden, teden vode, vas pripravi do soočenja s potlačenimi čustvi. V tretjem tednu, tednu ognja ognju, boste požgali svoje najbolj trdožive čustvene in mentalne prepreke. V zadnjem tednu, elementu zemlje, pa boste na novo postavili temelje za bolj popolno življenje, ki bo harmonizirano z lastnimi željami in potrebami.

Denise Linn je mednarodno priznana, pisateljica in predavateljica. Seminarje je imela v 19 državah, izdala je 15 knjig, ki so pritegnile pozornost po vsem svetu, ter ji odprle vrata na televizijske postaje, kot so BBC in Discovery. Spregledala je ni niti Oprah Winfery.

Založba Tangram vam vse od leta 1991 ponuja slovenske prevode naj kakovostnejših in priznanih avtorje psiholoških knjig, s pomočjo katerih bralec poskuša razumeti in rešiti najtežje dileme v svojem življenju! V njihovi zbirki najdete knjige avtorice Susan Forward: Strupeni starši, Čustveno izsiljevanje, Strupeni tasti in strupene tašče, knjigo z naslovom Družine in kako v njih preživeti avtorjev Robina Skynnerja in John Cleesea, več uspešnic Alice Miller in mnoge druge. Ogledate si jih lahko na spletni strani Založbe Tangram: http://www.z-tangram.si in svet boste videli v popolnoma novi luči!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-59%

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

Super cena
Super cena

3 pari moških ali ženskih kratkih nogavic

Udobne in lepe nogavice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!