Hrana za lepo postavo! - 50 % na 2x bioSLIM mix mešanico super hrane z jagodami goji, kaktusom opuncijo in ovsenimi vlakninami za pomoč pri hujšanju! Poštnina je brezplačna!

100 % ekološko pridelana hrana, ki pomaga pri nadzoru telesne teže!

11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
23,80 €
-50%
Prihranek:
11,90 €
 
 

V izdelku bioSLIM mix so uporabljene najboljše ekološko pridelane sestavine za pomoč pri nadzoru telesne teže. Kombinacija goji jagod, kaktusa opuncije in vlaknin prispeva k presnovi maščob v telesu, kar posledično pripomore k nadzoru telesne teže in lažjemu hujšanju.

Kombinacija goji jagod, ovsa in opuncije bo vaše telo:
- očistila strupov,
- nahranila z dragocenimi minerali in vitamini,
- pospešile prebavo, kar bo pomagalo k uravnavanju telesne teže.

Izdelek je primeren za vse, ki:
- Želijo uravnavati svojo težo na naraven način,
- Želijo obogatiti svojo prehrano, pa ne želijo delati velikih sprememb,
- Ki želijo urediti svojo prebavo,
- Ki jedo premalo sveže zelenjave in sadja.

Učinki superhrane so številni. Poleg tega, da na splošno dviga našo odpornost in izboljšuje počutje, nam različna živila še dodatno koristijo.

Superhrana so številna naravna živila, ki imajo glede na količino kalorij, ki jih zaužijemo z vnosom te hrane, številne pozitivne vsebnosti, kot so antioksidanti, vitamini, minerali ali pa snovi, ki jih človeško telo ne more samo pridelovati, kot so maščobne kisline, kot so omega 3, 6 in 9.

V mešanici superhrane za super postavo, smo zmešali goji jagode, oves in kaktus opuncijo.
- jagode Goji so sladek sadež, ki ga običajno uživamo posušenega. Sladke jagode, ki jih lahko uživamo tudi kot samostojen prigrizek, vsebujejo velik delež beljakovin, ogljikovih hidratov, maščob, vlaknin in veliko mineralov ter vitaminov, kot so natrij, kalcij, železo, vitamina C in B1, karotenov, življenjsko pomembne esencialne aminokisline ter polisaharide. V izdelku bioSLIM mix se nahaja 2.000 mg suhega ekstrakta iz ekološko pridelanih goji jagod, kar ustreza 4.000 mg svežega sadeža. Jagode rastejo v Himalajskem gorovju na področju Kitajske, Tibeta in Indije. Tamkajšnji staroselci jih uživajo že stoletja.
- vlaknine v izdelku bioSLIM mix so naravne vlaknine pridobljeneiz ovsa. Oves je k nam prišel iz Vzhodne Evrope in iz Srednje Azije. Je pravo superživilo, saj odlično vpliva na zdravje, hkrati pa vsebuje zelo malo kalorij. Oves vsebuje dvakrat toliko beljakovin kot rjavi riž. Je tudi bogat vir tiamina, železa, selena. Je bogat vir prehranskih vlaknin, ki povečujejo občutek sitosti.
- kaktus opuncija pridelujejo v Južni Ameriki, Afriki, Španiji in Turčiji. Ta do deset centimetrov dolg hruškast sadež ima rumenkasto zeleno in trdno lupino s številnimi temnimi vozlički. Užitne so le obarvane kaktus fige. Kaktus opuncija prispeva k presnovi maščob, kar pomaga pri nadzoru telesne teže.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-59%

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

Super cena
Super cena

3 pari moških ali ženskih kratkih nogavic

Udobne in lepe nogavice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!