Priročno! -54% na Alu mizarski trikotnik 4mm 185x185x260mm! Trikotnik je zasnovan za enostavno in natančno merjenje in označevanje kotov pri mizarskih projektih. Narejeniz kakovostnega aluminija, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trpežnost! Poštnina je brezplačna!

Odličen pripomoček za domače mojstre ali profesionalce!

6,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,99 €
-54%
Prihranek:
8,00 €
 
 

Alu mizarski kotnik 4mm 185x185x260mm

Potrebujete zanesljiv in natančen aluminijasti mizarski kotnik za vaše projekte? Alu mizarski kotnik z debelino 4mm in dimenzijami 185x185x260mm je prava izbira za vas! Zasnovan je za enostavno in natančno merjenje in označevanje kotov pri mizarskih projektih. Narejen je iz kakovostnega aluminija, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in trpežnost. Poleg tega ima jasno označene kotne stopinje, ki vam omogočajo, da dosežete popolno natančnost.

Noga

Posebna noga omogoča natančno pozicioniranje kota glede na merjene elemente. Dodatne oznake, ki pomagajo pri rezanju špirovcev v strešnih nosilcih.

Za kot do 90 stopinj
Kotnik je zasnovan za enostavno odčitavanje kotov, zato je uporaben pri obnovitvenih delih, omogoča merjenje kotov do 90°.

Skala
Kvadrat ima vgravirano merilo, zahvaljujoč kateremu lahko natančno izmerite in narišete dano dimenzijo. Ima dve lestvici, kot sta palčna lestvica in metrična lestvica.

Zanesljivo
Kotnik je izdelan iz kakovostnega aluminija, zato je primeren za večkratno uporabo. Odlikuje ga dolgotrajna obstojnost, saj je odporen na mehanske poškodbe.

Specifikacije:
- material: aluminij
- srebrna barva
- mere: 18,7 x 18,7 x 2,3 cm
- teža: 190 g

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!