Lažje do lepe postave! - 60 % na naravne mehke kapsule Resveratrol (60 kapsul), ki pripomorejo k hitrejšemu izgorevanju maščob! Poštnina je brezplačna.

V tej ponudbi lahko izberete tudi naravne mehke kapsule Resveratrol (4x 60 kapsul), ki pripomorejo k hitrejšemu izgorevanju maščob za 39,90 €.

11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-60%
Prihranek:
18,00 €
 
 

Resveratrol pospešuje presnovo, s čimer pripomore k hitrejšemu izgorevanju maščob, hkrati pa zavira pretvorbo ogljikovih hidratov v maščobe in s tem tvorbo maščobnih celic (adipogenezo). Vendar pa resveratrol NI zgolj še ena „čudežna tabletka za hujšanje“. Navedeni pozitivni učinki so v bistvu zgolj njegov stranski učinek.

Resveratrol je namreč močan naravni antioksidant (zgolj 100 mg ima na lestvici ORAC vrednost kar 3000, kar je enako npr. antioksidativni moči 3 dcl limoninega soka oz. je 20-krat višja od ORAC vrednosti jagod maqui v prahu) iz družine polifenolov, ki ščiti telo pred škodljivimi vplivi prostih radikalov. Najdemo ga predvsem v koži in peškah rdečega grozdja, ter v koreninah nekaterih drugih rastlin, ki ga tvorijo kot zaščito pred napadi patogenih mikroorganizmov, npr. bakterij in gliv. V rdečem vinu je le nekaj mg resveratrola na liter, kar je za kar 7-krat do 50-krat manj, kot ga najdete v eni sami 100 mg kapsuli resveratrola. Z uživanjem resveratrola v obliki kapsul lahko torej vnesete v telo bistveno več resveratrola, obenem pa se izognete negativnim učinkom pretiranega uživanja alkohola in nepotrebnim kalorijam iz vina.

O učinkih resveratrola so bile v zadnjih letih opravljene številne znanstvene študije, ki so pokazale, da resveratrol:
- kot antioksidant ščiti celice in zavira njihovo staranje,
- deluje protivnetno (pomoč npr. pri artritisu) in antivirusno,
- ščiti možgane pred degenerativnimi spremembami (nevroprotektivno delovanje),
- krepi motorične sposobnosti, moč in fizično vzdržljivost,
- uravnava raven krvnega sladkorja in znižuje občutljivost na inzulin, s čimer zmanjša tveganje za razvoj sladkorne bolezni,
- znižuje raven „slabega“ holesterola (LDL) in tako popravlja razmerje med njim in „dobrim“ holesterolom (HDL),
- pozitivno učinkuje na zdravje srca in ožilja,
- pomaga izničiti negativne posledice visokega vnosa maščob.

Ena izmed študij je pokazala, da že z vnosom 150 mg resveratrola dnevno lahko dosežemo enake pozitivne učinke, kot bi jih imela nizkokalorična dieta, tj. nižji krvni pritisk, izboljšano delovanje jeter, znižanje ravni trigliceridov v krvi in zmanjšano občutljivost na inzulin. V drugi študiji so ob vnosu 250 mg resveratrola na dan ugotovili še znatno znižanje splošne ravni holesterola in pozitivne učinke na raven sladkorja v krvi.

Na podlagi vsega povedanega ne čudi, da je resveratrol eno najbolje prodajanih prehranskih dopolnil v ZDA in nekaterih evropskih državah. Izkoristite priložnost in po najnižji ceni v Sloveniji preizkusite resveratrol tudi sami!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-60%

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za brivnike Gillette Venus

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-82%
-58%

Električni masažni aparat proti celulitu 5 v 1

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi izdelki - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!