Super ekološki paket konopljinih dobrot Good Green! - 50 % na 1x 200 g konopljine moke (vlakninsko proteinski prah) + 1x 200 g konopljinih jedrc! Oboje prejmete zapakirano v posebni steklenki! Odličen vir esencialnih maščobnih kislin mineralov, proteinov in vlaknin!

Za super zdrave obroke! Nepogrešljivo pri pripravi presnih sladic!

Super paket konopljine moke + jedrc
Super paket konopljine moke + jedrc
Super paket konopljine moke + jedrc
Super paket konopljine moke + jedrc
18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
36,00 €
-50%
Prihranek:
18,00 €
 
 

V tokratni ponudbi so za vas pripravili ekološki paket Good Green konopljinih dobrot, ki imajo super učinke na naš organizem!

Konoplja vsebuje vseh 20 aminokislin, ki so gradniki beljakovin od tega 9 esencialnih aminokislin, kar pomeni, da jih telo ne more tvoriti ampak jih moramo zaužiti. Prav tako vsebuje omega 3 in omega 6 esencialne maščobne kisline, ki jih naše telo ne more sintetizirati samo, ampak jih lahko pridobi le s hrano.

KONOPLJINA MOKA

Good Green ekološka konopljina moka,
je pravzaprav vlakninsko – proteinski prah, ki ga ni potrebno termično obdelati in jo po želji uporabljamo v katerikoli jedi, ki jo želimo obogatiti predvsem z vlakninami, proteini ter minerali. Good Green ekološka, drobno mleta konopljina moka, se ponaša s kar okoli 50 odstotnim deležem vlaknin in okoli 30 odstotnim deležem proteinov, zaradi česar je izjemno cenjena med uživalci zdrave hrane. Uporabljamo jo za peko kruha, peciva, testenin in podobno, vendar tako, da osnovno moko nadomestimo z do 20% konopljine, po želji pa lahko tudi več. Na ta način jedi obogatimo z zgoraj naštetimi hranili, s katerimi pa so običajne moke zelo skromne. Izvrstna je tudi kot dodatek različnim smutijem.

Za nepoboljšljive gurmane, nudi konopljina moka edinstven okus tako slanim, kot sladkim jedem. Z njo se v kuhinji lahko poigrajo vrhunski kuharji pri pripravi specialitet, kot se izkažejo začetniki, s preprostimi jedmi.

KONOPLJINA JEDRCA

Edinstven okus, katerega navdušeno sprejemajo tudi otroci, jim daje resnično široko paleto uporabe. So čudovita nadgradnja našega vsakdanjega zdravega jedilnika in so odličen vir beljakovin, omega 3 in omega 6 maščobnih kislin, vlaknin, vitaminov skupine B in E ter širokim spektrom mineralov. Luščena so izključno z mehanskim in zračnim postopkom. Za optimalni izkoristek vseh mikrohranil, jih dodajamo že kuhani hrani in ohlajeni na temperaturo za uživanje. Za gurmanske užitke, jih dodajamo tako v slane, kot sladke jedi. Nepogrešljiva so tudi pri pripravi vrhunskih presnih sladic. So odličen dodatek jogurtom, smutijem, namazom, omakam, solatam itd. Iz njih pripravljamo tudi okusno in polno hranil, konopljino mleko.

GOOD GREEN STEKLENKA - FUNKCIONALNOST ZAŠČITNEGA TEMNO VIJOLIČNEGA STEKLA
Danes imamo na voljo različne vrste embalaže za shranjevanje živil, vendar večina njih propušča vidno svetlobo, ki pa kvarno delujejo na živila. Good Green steklenka deluje kot naravni filter, kateri prepušča samo tiste spektre svetlobe, ki obujajo  živost bioaktivnih snovi in mikrobioloških vrednosti v živilih, s tem pa jim izboljšuje kakovost in  podaljša življensko dobo. Ta edinstvena kombinacija ponuja optimalno hranjenje prvovrstnih živil. Ko živila pretresemo v Good Green steklenke, do njih sežejo spektri svetlobe, ki hrano  obujajo in ji dajejo živost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!