Slovenske konopljine beljakovine! - 50 % na 250 g popolnoma naravnih konopljinih beljakovin Bonatura s priloženo leseno žličko! Izdelek je naravni vir beljakovin, esencialnih maščobnih kislin Omega 3 in 6, vsebuje pa tudi visok odstotek kvalitetnih vlaknin!

100% naravni prehranski dodatek (superhrana) pridobljen iz semen jedilne konoplje iz certificirane pridelave na Štajerskem!

Naravni konopljini proteini v prahu (250g)
Naravni konopljini proteini v prahu (250g)
Naravni konopljini proteini v prahu (250g)
5,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,90 €
-50%
Prihranek:
5,45 €
 
 

V tokratni ponudbi vam pri Bonaturi predstavljajo popolno prehransko dopolnilo, ki prispeva k ohranjanju zdravih kosti, znižuje raven holesterola, vzdrževanju in povečanju mišične mase, krepi imunski sitem, dviguje energijo, izboljšuje prebavo, pozitivno deluje na srce in ožilje in pomaga pri izgubi prekomerne telesne teže!

Konopljine beljakovine poznane tudi kot polnovredno živilo ali superhrana so popoln 100% naravnih vir beljakovin, zdravih maščob in kvalitetnih vlaknin, saj ne vsebujejo aditivov, arom, umetnih barvil, odvajal, sladkorja, sladil in ostalih primesi. Pridobljene so iz enkratnega mletja semen jedilne konoplje, kjer se s hladnim stiskanjem izloči olje. Pridelava semen je iz kontrolirane in certificirane pridelave jedilne konoplje sativa na Štajerskem. Izdelku je priložena lesena žlička.

Glavna prednost zakaj so izredno iskan in cenjen vir beljakovin je v tem, da jim niso odvzete ostale hranilne snovi, ampak so prisotne kot jih je namenila narava. Beljakovine ali proteinski prah vsebujejo vse sestavine konopljinega semena, le da je večja koncentracija vsebnosti beljakovin, saj je prahu odvzet večji del maščob (ki so še posebej prisotne v olju in samih neoluščenih semenih). Konopljine beljakovinske imajo podoben prehranski profil kot meso, jajca in mleko.

Konopljine beljakovine so eden najbolj koncentriranih, uravnoteženih virov esencialnih aminokislin omega 3 in omega 6. Vsebujejo vseh 6 esencialnih maščobnih kislin, GLA kislino, visoko vrednost antioksidantov, vitamine (predvsem E), minerale in kvalitetne vlaknine. Konopljine beljakovine majo visoko pH-vrednost, zato delujejo na telo izjemno alkalno. Ne vsebujejo THC.

Odlično za pripravo beljakovinskega šejka ali kot dodatek k vašemu najljubšemu  smutiju. Umešate jih lahko v sadne frapeje, sokove, juhe, prikuhe… Konopljine beljakovine lahko uporabite tudi pri peki palačink, piškotov, kruha, testenin itd.

Do sedaj potrjene zdravstvene koristi uporabe konopljinih beljakovin so: dvig energije, krepitev imunskega sistema, znižanje krvnega tlaka, rast in generacija mišic, zmanjšuje možnost srčnega infarkta in možganske kapi, znižanje holesterola in trigliceridov, izguba telesne teže, izboljšana prebava.

Konopljini proteini so namenjeni:
- vsakomur, ki želi uživati naravno, zdravo, polnovredno beljakovinsko dopolnilo
- vsem, ki s hrano ne zaužijejo zadostno količino beljakovin
- resnim športnikom, saj so odličen graditelj mišičnega tkiva, povečujejo vzdržljivost in regenerirajo
- vsem z pomanjkanjem življenjske energije, saj so dragocen vir energije
- presnim navdušencem
- veganom
- vegetarijancem
- vsem z glutensko intoleranco, saj ne vsebujejo glutena
- vsem z želodčnimi težavami saj so lahko prebavljive

Substance v konopljii se uporabljajo za zdravljenje, multiple skleroze in diabetesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!