55% popusta na oblikovanje vašega telesa z body wrapping metodo v medicinsko estetskem centru Perfect Body!

Plačajte 9€ za nebolečo metodo zmanjševanja celulita na vašem telesu in povečanje čvrstosti in elastičnosti vašega telesa, v vrednosti 20€.

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Telo brez celulita, vse si ga želimo!
Ko se pogledate v ogledalo morda ne vidite tistega, kar bi želeli. Se poletje bliža, ve pa še niste pripravljene na svoje kopalke? Samo malo je potrebno in spet boste samozavestno korakale po plaži in lovile zapeljive poglede.
Vaš popoln izgled boste dosegle z revolucionarnim body wrapping tretmajem, v medicinsko estetskem centru Perfect Body! Ta naredi kožo bolj gladko in napeto, obseg tretiranega predela je manjši in vi boste izgledali fantastično. Neučakane? Na rezultate vam ne bo treba čakati dolgo, saj je učinek viden že po prvem body wrappingu.

Že po nekaj terapijah se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.
Potem pa hop v kopalke :)

Body wrapping je tudi znan pod imenom odstranjevalec celulita, saj je le temu tudi namenjen. Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg, ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.