Pomladni oddih za 2 osebi v Grand hotelu Bernardin 5* v Portorožu: 1x nočitev s polpenzionom v deluxe 2+1 sobi + gratis 1 otrok do 1,99. leta + prost vstop v hotelski notranji bazen in Termaris vodni park + brezplačno parkiranje na zunanjih parkiriščih!

Doživite prestiž! Najbolj privlačen del hotela je nepozabni razgled na Piranski zaliv in odprto morje. Razvajate se lahko v notranjem bazenu znotraj rajskega Paradise Spa Portorož.

Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
od 212,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,06€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Grand hotel Bernardin***** Portorož, morski oddih
Poglej ponudbo
od 252,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom ali v primeru neprihoda so stroški 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 1,99. leta v postelji s starši.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 7 €/dan za otroško posteljico; 25 €/dan za hišnega ljubljenčka.
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2,50 €/osebo/dan za turistično takso; 2,50 €/dan za prijavnino.
  • Na povpraševanje: krajše bivanje od minimalnega števila nočitev bivanja.
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v Grand hotelu Bernardin 5* v Portorožu: 1x nočitev s polpenzionom v deluxe dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na morje brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 1,99. leta) + uporaba notranjega bazena + prost vstop v Termaris vodni park + brezplačno parkiranje na zunanjih parkiriščih + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Grand Hotel Bernardin 5* prestižni hotel, razpolaga z 241 sobami in se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Najbolj privlačen del hotela je nepozabni razgled na Piranski zaliv in odprto morje.

Deluxe dvoposteljna soba z balkonom in pogledom na morje je velikosti okoli 23 m2, vsebuje zakonsko posteljo ali dve ločeni postelji, kopalnico s tušem ali kadjo, sušilec za lase, SAT TV, radio, telefon, wi-fi, minibar in sef. Sobe so klimatizirane.

Gostom hotela je omogočen bogat samopostrežni zajtrk in večerja v hotelski restavraciji, ki slovi po odlični mediteranski kuhinji. Ob doplačilu lahko vaše brbončice razvajate v a la carte restavraciji.Pokrita terasa Grand Garden v hotelu prav tako ponuja čudovit razgled na Piranski zaliv in širok izbor pijač ter koktajlov. Znotraj hotela se nahaja tudi Grand Café in bar Piano, kjer lahko gostje uživajo ob edinstvenem razgledu na Piranski zaliv.

Ob doplačilu se lahko razvajate v wellnessu Paradise Spa Portorož, kjer boste doživeli popoln oddih in si nabrali novih moči. Wellnes ponuja številne savne (finska, infrardeča in bio savna), parno in tajsko kopel, različne rituale, masaže in lepotne tretmaje. Izpostavimo lahko tudi prestižno nego za obraz kot je Bee Sting Facial (Intenzivno pomlajevanje s čebeljim strupom).

Hotel ponuja notranji bazen znotraj rajskega Paradise Spa Portorož. Osvežite se lahko tudi v Spa sadnem baru. Gostom je na voljo tudi prenovljen bazenski kompleks z morsko vodo park Termaris v hotelu Histrion, ki je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. V vodnem parku je več vrst bazenov, tako sproščujočih kot tudi bazenov z različnimi vodnimi atrakcijami. Obkrožen je tudi z otroškimi bazeni in zabavnimi igrali.V morskem vodnem parku Termaris bazene polni t.i. »mlado morje«, obogateno z minerali, ki izvirajo iz različnih pritokov in blagodejno vplivajo na vaše telo in počutje. Med njimi so jod, kalij, kalcij, brom, selen in magnezij.

Ob doplačilu je na voljo igrišče za odbojko na mivki, mini golf, igrišče za nogomet, teniški center (več vrst igrišč), kolesarnica in možnost izposoje koles ter Marina Portorož, ki ponuja najem plovil.

Bernardin resort ponuja bogat animacijski program skozi vse leto. Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti kot so vodna aerobika, pohod, nočni pohod (z baklami), nordijska hoja, duhovna vadba, kviz, bingo in plesni večeri. Za najmlajše se izvajajo številne delavnice, tekmovanja, iskanje skritega zaklada in mini disco.

Podrobnosti o ponudniku

Grand hotel Bernardin 5*

Obala 2
6320 Portorož
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!