Slastno in zdravo hkrati! - 50 % na paket 2 vrečk BIO Kakav praha (2x 200 g)!

Pripravite si dišeč napitek, ki bo tako slasten in poživilen kot tudi zdrav!

7,84€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,68 €
-50%
Prihranek:
7,84 €
 
 

Zgodovinarji so mnenja, da so bili Olmeki tisti, ki so prvi odkrili, da je kakav užiten, ko so videli, kako navdušeno ga jedo podgane. Kmalu so tudi sami spoznali, da drevesa rodijo sadeže s tisoč okusi in skoraj toliko oblikami uporabe.
Maji so kakav uporabljali za pripravo ritualnega napitka, ki so si ga delili med obredi zarok in porok, s čimer so nam dali prvo znano povezavo med čokolado in ljubeznijo.
Latinsko ime za kakav, theobroma, pa v dobesednem prevodu pomeni "hrana bogov" in je skozi zgodovino igral izjemno pomembno gospodarsko in kulturno vlogo.

Namesto jutranje kave bo sladki in dišeči napitek prebudil vaše čute. BIO Kakav prah je posušeno in polno fermentirano seme rastline kakavovca.

Kakav pa ni le sestavina sladic in slastnih napitkov, temveč tudi odličen vir antioksidantov ter vitaminov (A, B1, B2, B3, B5, C, E) in mineralov (kalcij, kalij, magnezij, baker, cink, mangan in železo). BIO Kakav prah je dober vir energije, saj vsebuje veliko ogljikovih hidratov ter nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin. BIO Kakav je znan tudi po tem, da v možganih povečuje raven serotonina, hormona sreče, ter epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje.
BIO Kakav prah je naraven vir magnezija in antioksidantov. Pomaga pri zvišanju telesne energije, izboljša človekovo razpoloženje ter pomaga pri povečanju libida. Zaradi magnezija pomaga pri lajšanju bolečin pri menstrualnih krčih ter deluje antibakterijsko. BIO Kakav prah lahko dodate v jogurt, smoothi, sladoled, pripravite sladice ali pa ga uporabite pri katerikoli jedi.

V spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še njihovo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-59%
NOVO

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

Super cena
NOVO

Mehki copati Lukass iz naravnega usnja

Odlična ideja za darilo!

Super cena
NOVO

3 pari moških ali ženskih kratkih nogavic

Udobne in lepe nogavice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!