Poskrbite za lepo oblikovano telo! -50% na 1x vrhunski paket tretmajev za preoblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo (40 min): toplotna terapija z IR svetlobo + kavitacija + vakuumska terapija + body wrapping + ročna masaža zahtevnega dela!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 8x paket tretmajev za preoblikovanje telesa z ultrazvočno kavitacijo (po 40 min) za 185,00 €!

Preoblikovanje telesa z ultrazvocno kavitacijo
Preoblikovanje telesa z ultrazvocno kavitacijo
27,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-50%
Prihranek:
28,00 €
 
 

Učinkovito nad trdovratne maščobne obloge!

Ultrazvočna kavitacija pomaga pri odstranjevanju maščobnih oblog. Gre za najnovejšo metodo, ki omogoča neinvaziven in neboleč tretma, ki je ciljno usmerjen na problematične dele: trebuh, boki, stegna, nadlahti, zadnjica, …

Tretma traja 40 min. Priporočljivo je 5 do 10 obiskov na vsake 3 dni. Število je odvisno od problematičnost maščobnega dela. Optimalno je, če kavitacijo kombinirate z anticelulitno masažo, telesno aktivnostjo, pravilno prehrano in razstrupljanjem telesa kot je body wrapping.

Kontraindkicaije in neželeni stranski učinki:
LDM ultrazvočna valovanja se že več kot desetletje uporabljajo za medicinske namene. Do sedaj še niso poročali o morebitnih kontraindikacijah in neželenih stranskih učinkih.Menijo, da je LDM valovanje popolnoma neškodljivo človeku, saj gre pri tem valovanju za zelo hitro spreminjanje frekvence valov, tako da se v telesu ne pojavljajo in ne zadržuje valovanje z isto frekvenco. Kontraindicirani so rakavi bolniki in osebe, ki imajo nameščen spodbujevalnik.

Body wrapping:
Mineralna obloga ali mineralni body wrapping je neinvazivna in učinkovita metoda oblikovanja postave, ki zmanjša obseg telesa in celulita, učvrsti kožo, pospešuje cirkulacijo in ima razstrupljevalni učinek. Z mineralnim body wrappingom se zmanjša obseg telesa, izboljša se splošno počutje, telo se razbremeni toksinov in odpadnih snovi. Izboljša se tonus kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Postopek se zaradi večjega učinka nadgradi s povijanjem telesa v kompresijske povoje. Tako se pospeši pretok krvi in kurjenje maščob. V tem času oseba počiva in se sprošča ob prijetni glasbi. 

Vakumska terapija je naraven tretma, neinvaziven za kožo. Pomaga pri odstranjevanju celulita, razstruplja telo in spodbuja delovanja limfe.

Toplotna Terapija:
Telo segrevamo z infrardečo svetlobo kar pospeši izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje obseg delov telesa, spodbuja procese presnove, notranje organe spodbudi k večji aktivnosti. Telo se tako temeljito očisti in vidno pomladi.

Ročna Masaža:
Na koncu kavitacijskega postopka se naredi še ročna masaža z anticelulitnimi olji. Ta zmanjša celulit, pospeši prekrvavitev, napne kožo in pospeši izločanje odpadnih snovi.

Intenziven in neboleč tretma, osredotočen na problematične maščobne dele!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!