-60% na čarobni komplet za risanje s flomastri Magicpens, ki vključuje 12 akvarelinih flomastrov v različnih barvah in 1 žlico! Poštnina je brezplačna!

Naj vaši otroci veselo razvijajo svojo ustvarjalnost in spretnosti!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-60%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Pisala za vse vrste površin:
Ko odprete čarobno akvarelno pisalo in nekaj naslikate na gladko površino, je potrebno risbo enakomerno zapolniti, mirovati mora 5-10 sekund, da se naslikano posuši. Nato počasi postavite površino na katero ste slikali v vodo in počasi ter nežno stresate, da se pobarvano odlepi. Pisalo je primerno za vse gladke površine kot so steklo, keramika, plastični izdelki, les, bela tabla, papir itd.

Široka uporaba: 
Barvito čarobno pero je primerno za risanje in pisanje na tablo, steklo, keramiko in ostale gledke površine. Flomastri so primerni za otroške grafite na papirju, za pisanje in risanje pri pouku, uporabni pa so tudi za pisarniške sestanke. S temi pisali si ustvarijo neskončne možnosti za ustvarjalnost, saj lahko izrišejo vse vrste majhnih rib, želve, delfine, rožice, metulje in še več, ki jih na koncu spustijo plavati na vodo.

Neskončna ustvarjalnost: 
Čarobno pisalo za slikanje z vodo spodbuja otroško radovednost in jim omogoča uporabo domišljije in praktičnih spretnosti, starši pa lahko vedno ustvarjajo s svojimi otroci, da izkusijo zabavno izdelovanje in veselje do ročnega dela. Primerno je za vse otroke starejše od treh let, izboljša otrokovo zaznavanje barv in spodbuja njihovo ustvarjalnost.

Varno za uporabo: 
Pisalo se hitro suši in gladko piše, brez puščanja barve. Barve na vodni osnovi se enostavno obriše s krpo in ne puščajo sledi. Vsebuje certificirano nestrupene barve s posebno formulo z manj vonja.

Paket vsebuje:
- 12 akvarelnih pisal različnih barv
- 1 žlica

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-60%
NOVO

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za brivnike Gillette Venus

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-82%
NOVO

4-delni set nakita s kristali Swarovski®

Obvezni modni dodatek za vsako damo!

-50%
NOVO

Kabinski Ultra Light potovalni kovček Marina Style

Potovalni kovček Cabin Spinner Ultra Light- CAW za nizkocenovne lete!