Pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Coral 4* Plava Laguna v Umagu: 1x nočitev s polpenzionom v klasični 2+1 sobi + 1 otrok do 4,99. leta gratis + uporaba notranjega bazena z morsko vodo + uporaba wellness centra + brezplačna shramba za kolesa!

Ta moderen hotel sredi borovcev uspešno združuje eleganco in luksuz. Vse je podrejeno gostom: zagotovljena sta mir in zasebnost. Razvajate se lahko v wellness centru s savnami in whirlpoolom.

Hotel Coral 4* Umag, morski oddih
Hotel Coral 4* Umag, morski oddih
Hotel Coral 4* Umag, morski oddih
Hotel Coral 4* Umag, morski oddih
Hotel Coral 4* Umag, morski oddih
od 117,50€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,59€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Coral 4* Umag, morski oddih
Poglej ponudbo
od 137,10 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 10. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 9. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za otroka do 4,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za otroka od 5. do 11,99. leta v postelji s starši z 50% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 1,20 €/avto/dan za parkirišče.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v hotelu Coral 4* Plava Laguna v Umagu: 1x nočitev s polpenzionom v klasični dvoposteljni sobi s pogledom na park brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 11,99. leta) + pijača dobrodošlice (27.5.-13.9.2024) + tematska večerja enkrat tedensko (27.5.-13.9.2024) + uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo in whirlpoola (ogrevan bazen do 15.6. in od 15.9.) + uporaba wellnes centra s savnami ob predhodni rezervaciji (priporočamo rezervacijo wellnessa ob rezervaciji zaradi zasedenosti) + uporaba 2 zunanjih bazenov z morsko vodo + ležalniki in senčniki na bazenu in plaži (glede na razpoložljivost) + kopalne brisače (s plačilom varščine) + brezplačna uporaba fitnesa + brezplačna shramba za kolesa + animacija za odrasle (20.5.-6.9.2024) + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Coral 4* v Umagu, je namenjen tistim, ki so vajeni uživati v lepotah življenja kot so baldahini na plaži, koktajli, inovativna kuhinja à la carte in luksuzna wellness doživetja. Ta moderen hotel sredi borovcev uspešno združuje eleganco in luksuz. Vse je podrejeno gostom: zagotovljena sta mir in zasebnost. Skupno ima hotel 250 sob v 3 nadstropjih z dvigalom, tv prostor, frizerski salon in Beauty center.

Klasična soba na park strani, površine približno 24,5 m2, je opremljena z udobnom zakonsko posteljo, kopalnico s kadjo in storitvijo brezžičnega interneta. Vse sobe so klimatizirane in imajo sušilnik za lase, brezplačen Wi-Fi, SAT TV, telefon z možnostjo direktnih klicev in sef. Urejene so v toplem in privlačnem stilu, udobne so in funkcionalne, dizajnirane posebej, da bi vsakemu gostu zagotovile prijetno bivanje, ne glede na razlog prihoda.

V sklopu polpenziona je vključena samopostrežna restavracija s show-cookingom. Z doplačilom so na voljo še Taverna Mediteran à la carte restavracija, Lobby bar in romantični večeri ob bazenu: Canopy Experience vključuje dnevni najem postelje canopy v coni relax, sadje, kanape, vino in vodo za 2 osebi.

Wellness center Coral Spa ponuja svojim gostom whirlpool in ice pool, finsko in turško savno, parno kopel, deževno jamo z vodnimi učinki in ledom, morsko jamo z morsko vodo in vodnimi učinki, Relax cono - patentirano wellness doživetje za popolno sprostitev na ogrevanih posteljah, Relaxation teraso ter z doplačilom VIP spa oazo za pare.

Na voljo je nadkriti notranji bazen z ogrevano morsko vodo v predsezoni in posezoni.

Na voljo sta 2 zunanja bazena z morsko vodo.

Z doplačilom so vam na voljo večnamenski tereni (nogomet, rokomet, odbojka, košarka), jahalni center, potapljaški center, namizni tenis, Golf Range in Adventure Mini golf (v bližini), Umag Tennis Academy z 26 teniškimi igrišči, 25 na mehki in eno na trdi podlagi (štiri igrišča so pokrita) ter šolo tenisa. Pričakuje vas tudi Bike point Garden Istra, ki nudi strokovno podporo za kolesarjenje po cestah in mountain bike stezah, kolesarske turiste in rekreativce. Tu si lahko izposodite mehansko ali električno kolo z vso dodatno opremo, poiščete kolesarske zemljevide, pridobite informacije o kolesarskih itinerarjih, na voljo pa je tudi storitev pranja in čiščenja vašega ljubljenčka na dveh kolesih.

Ekipa Activities & Experience Team skrbi, da kar najlepše preživite svoj čas ter doživite nove in nepozabne izkušnje, o katerih boste pripovedovali vsem, ko se vrnete domov. Pričakuje vas fitness program s pilatesom in jogo, vodna aerobika ter večerni program z živo glasbo.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Coral 4* Plava Laguna

Katoro 20
52470 Umag
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!