Pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Garden Istra 4* Plava Laguna v Umagu: 1x nočitev s polpenzionom v klasični 2+2 sobi + 1. otrok do 11,99. leta in 2. otrok do 4,99. leta gratis + uporaba zunanjih bazenov in notranjega bazena + uporaba vodnega parka z vodnim igriščem in tobogani!

DODATNI POPUST DO 29.5.! Popoln za družine, idealen za ljubitelje kolesarjenja! V hotelu je notranji bazen ob hotelu pa zunanji kompleks bazenov z različnimi atrakcijami ter otroškim igriščem.

Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna, Umag
Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna, Umag
Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna, Umag
Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna, Umag
Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna, Umag
Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna, Umag
od 97,90€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,49€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 10. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 9. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za prvega starejšega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču; brezplačno bivanje s polpenzionom za drugega mlajšega otroka do 4,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za osebo nad 12 let na pomožnem ležišču z 25% popustom; bivanje s polpenzionom za drugega mlajšega otroka od 5. do 11,99. leta v postelji s starši z 50% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 1,20 €/avto/dan za parkirišče.
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v hotelu Garden Istra 4* Plava Laguna v Umagu: 1x nočitev s polpenzionom v klasični dvoposteljni sobi z balkonom in pogledom na park z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 3 odrasle osebe in 1 otrok do 11,99. leta) + pijača dobrodošlice (27.5.- 13.9.2024) + tematska večerja enkrat tedensko (27.5.- 13.9.2024) + pijača ob večerji: sok, voda, namizno belo in rdeče vino, točeno pivo (24.4.-28.9.2024) + uporaba zunanjega kompleksa bazenov na več nivojih s slapovi in različnimi atrakcijami in uporaba zunanjega otroškega bazena s sladko vodo + uporaba vodnega parka z vodnim igriščem in tobogani (15.6.-15.9.2024) + uporaba notranjega bazena + kopalne brisače (s plačilom varščine) + ležalniki in senčniki na bazenu in plaži (glede na razpoložljivost) + uporaba fitnesa + brezplačna shramba za kolesa + animacija za otroke in odrasle (7.-10.4., 27.4.-1.5., 20.5.-13.09.2024) + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Garden Istra 4* je družinski hotel s 4 zvezdicami idealen za ljubitelje kolesarjenja. Notranjost hotela je urejena z rustikalnimi elementi dizajna. Povsod naokrog rastejo sivka in oljke. Preddverje hotela z recepcijo na eni strani in barom na drugi spominja na značilen istrski trg. Hotel ima 293 sob v 4 nadstropjih z dvigalom, od centra Umaga je oddaljen 3 km. Nudi tudi otroško igrišče, igralnico, trgovino s spominki, časopisi in tradicionalnimi istrskimi izdelki.

Klasična soba je velikosti približno 34,50 m2, elegantna in prostorna soba je urejena v sugestivnem, izrazito sodobnem stilu, opremljena s "king size" posteljo, TV sprejemnikom ravnega ekrana, pisalno mizo in raztegljivim kavčem. Soba je svetla in prijetna, tudi zaradi prostornega balkona s pogledom na park. Vse sobe so klimatizirane in imajo kopalnico s tušem in sušilnikom za lase, brezplačen Wi-Fi, SAT TV, telefon z možnostjo direktnih klicev, sef in avtomatiziran sistem za kontrolo toplote.

V hotelu je na voljo buffet restavracija s show-cookingom. Z doplačilom pa še a la carte restavraciji “Istrska taverna in istrsko selo” ter Aperitiv bar.

Z doplačilom vas vabi Wellness center The Body Holiday s savna parkom (turška, finska, biosavna z aromatičnimi travami, mokra solna savna), whirpoolom za 12 oseb in masažami.

Na voljo je notranji sladkovodni bazen.

Na voljo je zunanji kompleks bazenov na različnih ravneh, s slapovi in različnimi vodnimi atrakcijami s sladko vodo in zunanji otroški bazen s sladko vodo. Otroci se bodo zabavali tudi v vodnem parku s tobogani in igriščem s sladko vodo, kjer se lahko okrepčate v Snack baru.

Z doplačilom so vam na voljo večnamenski tereni (nogomet, rokomet, odbojka, košarka), športi na vodi (potapljanje, jadranje, jadranje na deski, parasailing, banana ladja, pedaline, sandoline, jadrnica, kanu, motorni čoln in čoln na vesla), jahalni center, potapljaški center, namizni tenis, Golf Range in Adventure Mini golf (v bližini), Umag Tennis Academy z 26 teniškimi igrišči, 25 na mehki in eno na trdi podlagi (štiri igrišča so pokrita) ter šolo tenisa. Pričakuje vas tudi Bike point Garden Istra, ki nudi strokovno podporo za kolesarjenje po cestah in mountain bike stezah, kolesarske turiste in rekreativce. Tu si lahko izposodite mehansko ali električno kolo z vso dodatno opremo, poiščete kolesarske zemljevide, pridobite informacije o kolesarskih itinerarjih, na voljo pa je tudi storitev pranja in čiščenja vašega ljubljenčka na dveh kolesih.

Ekipa Activities & Experience Team skrbi, da kar najlepše preživite svoj čas ter doživite nove in nepozabne izkušnje, o katerih boste pripovedovali vsem, ko se vrnete domov. Otroški programi so na voljo za otroke od starosti 8 mesecev pa vse do 17 let. Odrasle pa pričaka fitness program s pilatesom, zumbo, vodno aerobiko, spinningom ter večerni program z živo glasbo in show programi.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Garden Istra 4* Plava Laguna

Katoro 19
52470 Umag
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.