Pomladni oddih za 2 osebi v Village Galijot 4* Plava Laguna v Poreču: 1x nočitev s polpenzionom v klasični 2+2 sobi + 1. otrok do 11,99. leta in 2. otrok do 4,99. leta gratis + penina za zajtrk + uporaba zunanjega bazena + uporaba igrišča za odbojko na mivki!

Udobne hiške, ki stojijo na zelenem polotoku brez avtomobilov tik ob Poreču, imajo vse, kar potrebujete za oddih. Ob nastanitvi je zunanji bazen z morsko vodo, ki je v predsezoni ogrevan.

Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
Village Galijot 4* Plava Laguna, Poreč
od 88,10€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,44€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 10. dneva pred prihodom 35 % končne cene, od 9. do 4. dneva pred prihodom 60 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Turistična taksa je vključena v ceno.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom za prvega starejšega otroka do 11,99. leta na pomožnem ležišču
  • brezplačno bivanje s polpenzionom za drugega mlajšega otroka do 4,99. leta v postelji s starši; brezplačna otroška posteljica (na povpraševanje).
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom za drugega mlajšega otroka od 5. do 11,99. leta v postelji s starši z 50% popustom; 20% doplačilo v primeru krajšega bivanja od minimalnega števila nočitev bivanja (na povpraševanje).
  • Možna doplačila na recepciji: 1,20 €/avto/dan za parkirišče; 16 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Prijava od 14.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela. 
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v Village Galjot 4* Plava Laguna v Poreču: 1x nočitev s polpenzionom v klasični dvoposteljni sobi s teraso z možnostjo 1 pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 2 otroka do 11,99. leta) + pijača dobrodošlice (27.5.-13.9.2024) + penina za zajtrk + tematska večerja enkrat tedensko (27.5.-13.9.2024) + uporaba zunanjega bazena z morsko vodo + kopalne brisače (s plačilom varščine) + ležalniki in senčniki na bazenu (glede na razpoložljivost) + brezplačna uporaba igrišča za odbojko na mivki + animacija za otroke in odrasle (20.5.-6.9.2024) + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Village Galijot Plava Laguna, udobne hiške s 52 sobami in 4 zvezdicami, ki stojijo na zelenem polotoku brez avtomobilov tik ob Poreču, imajo vse, kar potrebujete za oddih, obenem pa so dovolj odmaknjene in mirne, da se lahko naspite, kadar koli si boste to zaželeli. Na voljo je še Aperitiv bar, TV prostor, trgovino s spominki, salon za masažo, v bližini je tudi otroško igrišče.

Klasične sobe so velike okoli 19 m2, so v pritličju in imajo spalnico z dvema ločenima ležiščema, raztegljiv kavč, ki služi kot pomožno ležišče, kopalnico z banjo ter teraso s pogledom na park. Vse sobe so klimatizirane in imajo sušilnik za lase, brezplačen Wi-Fi, SAT TV in telefon z možnostjo direktnih klicev in sef v sobi.

Zajtrk in večerja sta na voljo v restavraciji Plava Resorta, ki se nahaja sredi polotoka, ob bazenu.

Hotel ima zunanji bazen z ogrevano morsko vodo v predsezoni in posezoni.

Vsak bungalov je oddaljen samo nekaj korakov od plaže, ki je tlakovana, kamnita in travnata. Ob plaži so prhe, restavracije in bari. Z doplačilom na voljo tudi ležalniki.

Uporaba igrišča za odbojko na mivki. Z doplačilom so na voljo tenis, namizni tenis in kolesa.

Ekipa Activities & Experience Team skrbi, da kar najlepše preživite svoj čas ter doživite nove in nepozabne izkušnje, o katerih boste pripovedovali vsem, ko se vrnete domov. Otroški programi so na voljo za otroke od starosti 4 do 12 let. Odrasle pa pričaka jutranja gimnastika ali vodna aerobika, športni turnirji ter večerni program z živo glasbo.

Poreč je živahno in aktivno turistično središče, v katerem boste zagotovo uživali kot že dolgo ne. Nekaj kilometrov južno od središča mesta se nahaja Plava Resort, kjer se hiter ritem življenja ob obkroženosti z bujnim zelenjem upočasni, glasna glasba utiša in gneča postaja le še spomin. Letovišče je v popolnem skladu z naravo in spada med najlepša v tem delu Jadrana. Plava Resort, ki se ponaša z urejeno okolico in plažami, sprehajalnimi in kolesarskimi potmi, bazeni in sončišči, je prava oaza za dopustovanje ob vsaki priložnosti: od brezskrbnih družinskih dopustov do romantičnega luksuza in elegance za pare ter mladoporočence.

Podrobnosti o ponudniku

Village Galjot 4* Plava Laguna

Ul. Plava laguna 18
52440 Poreč
Hrvaška


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!