Mega cena! 77 % popusta na super akcijski paket preoblikovanja telesa: 4x kavitacija, 4x MF infrardeča luč, 4x tetanična terapija, v Fee Studiu!

Plačajte 96,6 € za popolno podobo vašega telesa, v vrednosti 420 €.

96,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
420,00 €
-77%
Prihranek:
323,40 €
 
 

Obstajajo samo tri stvari, ki jih ljudje potrebujejo, da bi prišli do izklesane postave: zdrava prehrana, redno gibanje in oblikovanje telesa pod budnim očesom strokovnjaka!
Redki so privrženci zdrave prehrane, še manj jih vztraja na nezabavni telesni vadbi, zato vam bo Fee Studio pomagal vsaj s tretjo točko na seznamu. Če so v srednjem veku nosili steznike, da bi vsaj navidezno prikazali lepo oblikovano telo in če se še danes nekateri poslužujejo bolečih kirurških posegov, boste vi deležni bolj humane ter hitre in učinkovite metode. V Fee Studiu boste naredili konec problematičnim delom telesa, s kar 12-imi tretmaji - 4x kavitacija, 4x MF infrardeča luč, 4x tetanična terapija.

Tretmaji bodo delovali proti celulitu, zategnili mlahave dele telesa, topili bodo maščobe, poskrbeli za prožnost vaše kože in izboljšali tonus vaše kože. In kar je najpomembnejše: že s samo enim paketom se boste znebili nekaj centimetrov! Tako vas ne bi mogel izklesati niti sam Michelangelo :)

Kavitacija je trenutno ena najuspešnejših terapij v boju proti celulitu in maščobnim oblogam in ne poškoduje okoliških tkiv. Gre za neinvazivno alternativo kirurški liposukciji. Postopek ni namenjen izgubi telesne teže, ampak zmanjševanju obsega in posledično oblikovanju telesa. Kavitacija je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim, ki imajo težave z nakopičenimi maščobnimi oblogami ali celulitom.
MF infrardeča luč je toplotna terapija ki stimulira žleze znojnice, ki čistijo in razstrupljajo podkožje, saj segreva tkivo nekaj centimetrov globoko in sproži mobilizacijo kemikalij iz skladiščenih maščob in izboljšuje metabolične procese, kar pospeši naravni proces razstrupljanja telesa.
Tetanična stimulacija povzroča tudi ritmično krčenje majhnih mišice v koži in povzroči boljšo čvrstost in elastičnost kože.


Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!