Pomladni oddih za 4 osebe v Prekmurski vasi Ajda 4* Terme 3000: 1x nočitev s polpenzionom v superior 4+1 apartmaju + neomejeno kopanje v bazenih hotela Ajda + neomejeno kopanje v bazenih bazenskega kompleksa Terme 3000 + uporaba toboganov + vstop v hotelsko finsko savno!

Šest povsem novih lesenih hišic v kraljestvu štorkelj in čebel so navdahnile cimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Nove hiške so krite s trstiko, v njih je veliko svetlobe in udobja.

Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
od 230,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,15€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Prekmurska vas Ajda**** Terme 3000
Poglej ponudbo
od 199,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 3. do 1. dneva pred prihodom 40 % končne cene, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 25 €/dan za bivanje s polpenzionom za peto osebo do 11,99. leta na pomožnem ležišču; 50 €/dan za bivanje s polpenzionom za peto osebo nad 12 let na pomožnem ležišču; 18 €/dan/osebo za kosilo v restavraciji Ajda; 15 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava na rezervaciji).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2 €/osebo/dan za turistično takso; 1 €/osebo za prijavnino.
  • Možna doplačila na recepciji: 10 €/dan za parkiranje v garaži hotela Livada.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 4 osebe v Prekmurski vasi Ajda 4* Terme 3000: 1x nočitev s polpenzionom v superior apartmaju z 1 pomožnim ležiščem (minimalna zasedenost: 4 osebe; maksimalna kapaciteta: 5 odraslih oseb) + minimalno bivanje 2 zaporednih nočitev + samopostrežni zajtrk in večerja v restavraciji Ajda + neomejeno kopanje v bazenih hotela Ajda (na dan prihoda ali odhoda možnost koriščenja bazenov po predhodni najavi na recepciji) + neomejeno kopanje v bazenih bazenskega kompleksa Terme 3000 + brezplačna uporaba toboganov v bazenskem kompeksu Terme 3000 + vstop v savne hotela Ajda (finska, turška, infra rdeča in laconium) in fitnes + uporaba kopalnega plašča + jutranja gimnastika in vodna aerobika ob glasbi 2x dnevno, razen v nedeljo + animacija + brezplačno parkirišče + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Terme 3000 – Moravske Toplice: obilje dobrega! Pustite skrbi daleč za sabo in se potopite v vrelce črne termomineralne vode v hotelskih bazenih ali ogromnem vodnem parku. Podajte se na popotovanje okusov skozi lokalno kulinariko ali pustite svojem pogledu počivati na prekmurskih livadah golf igrišča. Čar Prekmurja v Termah 3000 – Moravske Toplice začutite z vsemi čuti! 

Šest povsem novih, štirizvezdičnih hišic zajema 23 enot v kraljestvu štorkelj in čebel. Očarljive lesene hiške so navdahnile cimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Nove hiške so krite s trstiko, za razliko od cimprač pa je v njih veliko svetlobe in udobja. Nahajajo se ob Termalnem parku Terme 3000. 

Vsaka enota se razteza v dveh nadstropjih, kjer je zgornje nadstropje dostopno le po stopnicah, in ima svoj vhod. Apartma z enim ležiščem širine 180 cm in dvema ležiščema 90 cm v zgornjem nadstropju ter raztegljivim trosedom dimenzij 160 x 200 cm v pritličju je velik 38,3 m2. V apartmaju je kopalnica s tušem in WC-jem, jedilna miza, raztegljiv trosed in kuhinja s kuhalno ploščo, hladilnikom, pomivalnim koritom, pomivalnim strojem in kompletom posode za 4 osebe. Pred hiško je tudi urejena terasa s sedežno garnituro.

Prenovljena hotelska restavracija Ajda ponuja bogat samopostrežni zajtrk in večerjo s prekmursko večerjo ob torkih. Ponujajo tako mednarodne kot domače prekmurske dobrote. Avtentična doživetja za goste v Hotelu Ajda ustvarjamo z vključevanjem zgodbe o ajdi, ki raste na prekmurskih poljih že več kot 500 let. Z doplačilom sta na voljo še Taverna in Aperitiv bar.  

Gostom so na voljo hotelske savne (2 finski, 2 turški, 1 infrardeča in 1 laconium savna), v katere imajo prost vstop. Pričakujeta vas tudi dve počivalnici, ena za počivanje v objemu lesa in druga za počivanje v temi z ogrevanimi ležalniki in pritajeno svetlobo. Ob doplačilu se lahko sproščate v medico-wellness centru Thermalium znotraj resorta Term 3000 z raznoliko ponudbo storitev kot so, masaže z zelišči s prekmurskih livad, ajurvedske masaže in številne druge, savne, kopel s črno termo-mineralno vodo, počivalnica s septarijami (več miljonov let stari kamni) in širok izbor lepotnih neg z lastno kozmetično linijo Blackaquatherm. 

Notranje termalno kopališče hotela Ajda, je s prenovo postalo moderno, sveže, svetlo in kot tako gostom prijazen in uporaben prostor. Na voljo je 5 hotelskih bazenov: notranji termalni rekreacijski bazen, zunanji termalni rekreacijski bazen, notranji in zunanji bazen s črno termomineralno vodo in zunanji otroški bazen s toboganom globine med 25–60 cm. Ob bazenih je bar. 

Terme 3000 – Moravske toplice so idealne za vse željne vodne zabave in brezskrbnih užitkov na več kot 5.200 m2 površine. 
NOTRANJI BAZENI: Zabavate se lahko v notranjem prenovljenem delu termalnega parka Term 3000, ki ponuja termalne bazene v 2 nadstropjih, otroški bazen, dva tobogana z zvočnimi in vizualnimi efekti, jakuzzi, bazen z nefiltrirano črno termomineralno vodo in bosonogo pot. Znotraj termalnega parka se nahaja tudi restavracija. 
ZUNANJI BAZENI: Termalni park Terme 3000 ponuja 3 zunanje bazene s termalno vodo in 11 bazenov s filtrirano termalno ali natur črno termomineralno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimin efekti in skakalni bazen s skakalnico. Izpostaviti moramo Aqualoop, prvi tobogan s polnim obratom na svetu, ki je z 80 km na uro četrti najhitrejši tobogan v Evropi, in tobogan Kamikaza, s katerega se z 22 metrov spustite v prosti pad. Ob bazenu je tudi bar, kjer se lahko osvežite.

Ob doplačilu je na voljo izposoja koles in drugih športnih pripomočkov, igrišče za tenis, košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, 117 km pohodniških poti, kolesarske poti, tečaj jahanja v bližini, trim steza, paintball v bližnjem parku in golf igrišče Livada, ki se ponaša z najdaljšo luknjo v Sloveniji.

Gostom so na voljo številne vadbe v vodi in na suhem, nordijska hoja, duhovna vadba, delavnice za otroke, jutranji sprehod in objemanje dreves ter plesni večeri v hotelu Ajda. Za najmlajše je zasnovan tudi otroški klub z veliko poudarka na gibanju, novo otroško igrišče za spodbujanje motorike in koordinacije ter travnik štrka Vikija z otroškimi igrali in peskovnikom.

Podrobnosti o ponudniku

Prekmurska vas Ajda 4*

Kranjčeva ulica 12
9226 Moravske Toplice
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Tar, Hrvaška

Premium morski oddih v bližini Poreča, v mobilnih hiškah Santa Marina Kamp 5*!

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Pomladno-poletni oddih v dvoje, Rabac Sunny Hotel & Residence 3*

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

ROGAŠKA RELAX! Oddih s polpenzionom v Grand Hotelu Rogaška 4*

ROGAŠKA RELAX!

Grand Hotel Rogaška - hotel, ki umirja ter poživi telo in duha. Ne spreglejte vseh opcij oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

Luksuzni pomladni oddih z uporabo wellnessa v BO Hotelu Palazzo v Poreču

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!