BIO konopljino olje! - 50 % na 2x bio konopljino olje (500 ml). Odličen vir esencialnih maščobnih kislin. Primeren za surovo uživanje ali za popestritev jedi.

Zdravje v steklenički!

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,80 €
-50%
Prihranek:
19,90 €
 
 

Konopljino olje se pridobiva s stiskanjem semen industrijske konoplje in se v prehrani uporablja predvsem zaradi dejstva, da je izredno bogato z esencialnimi maščobnimi kislinami. Kar 44 % teže konopljinega semena namreč predstavljajo zdrava jedilna olja, ki vsebujejo neverjetnih 80 % esencialnih maščobnih kislin, ki so za človeški organizem izredno pomembne!

Konopljino olje se uživa hladno, saj visoke temperature škodujejo esencialnim maščobnim klislinam. Največ rednih uporabnikov ga uživa surovega - z žlico, saj je prijetnega okusa. Lahko ga seveda dodate v omake, namaze, solatne prelive, sadne napitke.

Konopljino olje lahko torej uživate na različne načine, pri čemer je potrebno poudariti, da je olje potrebno uživati hladno – s segrevanjem na visoke temperature uničimo vse, kar je v olju koristnega. Konopljino olje torej ni primerno za peko ali cvrtje.

Koliko konopljinega olja zaužiti dnevno?

Priporočena dnevna količina konopljinega olje je 2 jedilni žlici za odraslo osebo. V kolikor konopljino olje dodajamo v hrano otrokom, je potrebno pri doziranju upoštevati njihovo telesno težo. Mnogi zadovoljni uporabniki konopljino olje dodajajo tudi v hrano hišnih ljubljenčkov (psi in mačke), kar je seveda dobro, saj vsi sesalci potrebujemo esencialne maščobne kisline za pravilno delovanje telesa. A tudi v tem primeru količino prilagodimo telesni teži.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Dell Latitude 7480, i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-59%
NOVO

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

Super cena
NOVO

Mehki copati Lukass iz naravnega usnja

Odlična ideja za darilo!

Super cena
NOVO

3 pari moških ali ženskih kratkih nogavic

Udobne in lepe nogavice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!