Poletne počitnice za 2 osebi v Grand hotelu Primus 4*S Terme Ptuj: 1x nočitev s polpenzionom v economy sobi 2 + neomejeno kopanje v hotelskih bazenih + vstop v bazene in savne v Termalnem Parku 2x dnevno + kopalni plašč!

Štirizvezdični superior hotel nudi hotelske bazene Vespasianus kot tudi vstop v Termalni park Term Ptuj in njihove savne. Tukaj je gost na prvem mestu, regenerirajte se kot nekoč junaki starega Rima.

Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
od 176,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,88€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Poglej ponudbo
od 192,00 €
Super cena
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Poglej ponudbo
od 214,00 €
Super cena
Grand hotel Primus****S Terme Ptuj
Poglej ponudbo
od 236,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 4 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 3 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 3. do 1. dneva pred prihodom 40 % končne cene, na dan prihoda ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 20 €/dan/osebo za kosilo v Grand hotelu Primus; 15 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Obvezna doplačila na recepciji: 2,50 €/osebo/dan za turistično takso; 1 €/osebo za prijavnino.
  • Možna doplačila na recepciji: 5 €/dan za parkiranje v garaži hotela.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: počitnice za poletje za 2 osebi v Grand hotelu Primus 4*S Terme Ptuj: 1x nočitev s polpenzionom v economy dvoposteljni sobi brez pomožnega ležišča (maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi) + minimalno bivanje 2 zaporednih nočitev + samopostrežni zajtrk in večerja v hotelski restavraciji + neomejeno kopanje v hotelskih bazenih + 1x dnevno koriščenje savne Flavia  (velja izključno za bruto cene-Termalni užitki in Bar ceniki) ali popust na koriščenje hotelskih savn + vstop v bazene in savne v Termalnem Parku 2x dnevno (na dan prihoda ali odhoda možnost koriščenja bazenov po predhodni najavi na recepciji) + uporaba fitnesa + kopalni plašč v sobi + vodena vadba v vodi v hotelskih bazenih + brezplačno parkirišče + brezplačen wifi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Razvajanje ali aktivna skrb za telesno pripravljenost? V Termah Ptuj pravijo: oboje! V Termah Ptuj vedo, da kot nekoč junaki starega Rima tudi junaki sodobnega sveta, vajeni hitrega življenjskega tempa, prisegate na aktivno regeneracijo. Obiščite jih in si naberite novih moči za hiter vsakdan. 

Leta 2007 odprti štirizvezdični superior hotel ima 118 sob. Leži ob golf igrišču in Termalnem parku Terme Ptuj. Grand Hotel Primus je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem, tukaj je gost na prvem mestu. 

Elegantna in udobna economy dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom je velika 20 m2. V sobi je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza in stol. Opremljena je s klimo, sušilnikom za lase, mini barom, sefom, TV, direktno telefonsko linijo, wi-fi.

Zajtrk in večerja sta na voljo v samopostrežni restavraciji Grand Hotela Primus, z doplačilom je v ponudbi še restavracija à la carte Primus, Aperitiv bar in Klub Gemina, ki je odprt v času dogodkov. 

Ob doplačilu se lahko sproščate v wellness centru Valens Augusta, tempelj dobrega počutja in razvajanja v pravem rimskem stilu. Ponuja različne storitve kot so termalne kopeli, svet savn Flavia (2 finski savni, 3 turške savne, ledena jama, počivalnica, kopel z vročo in hladno vodo), Imperium dobrega počutja - tematski wellness v rimskem stilu, terapije pomlajevanja, klasične lepotne nege obraza in telesa, številne masaže ter bazen cesarjev. 

Termalni park Terme ptuj vas čaka kar na 4.200 2 plavalnih površin. Ptujski termalni vrelec slovi po naravni vodi, ki prihaja iz globine več kot kilometer, pronica skozi več peščenih slojev in priteče na plan čisto blizu najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, ki so ga osnovali stari Rimljani. Ptujska termalna voda ima ob izviru približno 39 °C.
ZUNANJI BAZENI: 7 zunanjih bazenov med katerimi je olimpijski bazen s skakalnico, bazen z valovi, otroški bazen in največji sistem toboganov v Sloveniji. Pisani tobogani ponujajo vse, od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Bazeni ponujajo številne vodne efekte kot so bučanje valov in počasna reka.
NOTRANJI BAZENI: 7 notranjih bazenov med katerimi sta dva nekoliko odmaknjena masažna bazena in otroški bazen. Njegova posebnost je ponekod prozoren tobogan, ki je odprt vse leto.
SAVNE: Piko na i termalnim doživetjem pa doda sprostitev v savnah, tudi takšnih v vinskem sodu. 

Razvajate se lahko tudi v hotelskem kopališču Vespasianus. Bazeni ponujajo zasebnost, mir in sprostitev. Obsegajo velik notranji termalni bazen z izhodom v zunanji termalni bazen ter otroški notranji bazen z igrali. Ob notranjih bazenih sta na voljo še dva whirlpoola. Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo v bazenskem baru, ki ponuja pijačo, prigrizke in sladice. 

Svet savn ohranja tradicijo rimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli z vročo in hladno vodo in počivališče. Vse to, prilagojeno sodobnemu času, najdete v našem svetu savn! Različne vrste finskih in turških savn vam bodo savnanje predstavile v novi luči. Savnanje lahko dopolnite s Kneippovimi kopelmi boste poskrbeli za zdravje, obvezno pa ga združite s počitkom v umirjeni počivalnici.

Ob doplačilu je na voljo izposoja koles, mini golf, 6 nogometnih igrišč v bližini, dvorana za odbojko, rokomet in košarko, teniška igrišča s peščeno in asfaltno podlago, ustrezna infrastruktura tudi za strelstvo (trap/puška šibrenica) ter golf igrišče z 18 luknjami. Zapeljete se lahko tudi po krožni kolesarski poti in sprehodite po urejeni sprehajalni poti ob reki Dravi.Možnost tudi vodnih športov kot so kajtanje, veslanje in jadranje na Ptujskem morju, jezero, ki ga polni reka Drava.

Gostom so na voljo številne vadbe v vodi in na suhem, nordijska hoja, joga, delavnice za otroke, mini kino za otroke in organizirani sprehodi do mesta Ptuj. Za najmlajše je organiziran animacijski program, ki ponuja animacijsko sobico z igračami in knjigami, otroške igre na bazenu, mini kino in številne delavnice.

Podrobnosti o ponudniku

Grand hotel Primus 4*S Terme Ptuj

Pot v toplice 9
2251 Ptuj
Slovenija


Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-82%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tretma za pomlajevanje obraza v centru Spa Organic

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

-50%
Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!