Predajte se 50. zapeljivim odtenkom nagajivosti! Super cena za 50 days of play, igra za pare: 5x 10 skrivnih ovojnic (od deviško bele, bež, svetlo in temno sive do zapeljive črne) + 1x kocka! 50 vabil na avanture polne užitkov za ljubeče pare, ki se želijo igrati!

Samo vrzite kocko in ugotovite, v katerem odtenku nagajivosti bosta uživala danes.

13,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

50 EROTIČNIH DNI
50 vabil na avanture, polne užitkov, za ljubeče pare, ki se želijo igrati! 50 erotičnih dni je igra, polna intimnih in romantičnih gest, vzburljivih scenarijev, nagajivih predlogov in erotičnih presenečenj. Vsaka raven igre vsebuje 10 skrivnih ovojnic – od deviško bele, bež, svetlo in temno sive do zapeljive črne.

Samo vrzite kocko in ugotovite, v katerem odtenku nagajivosti bosta uživala danes. Če se kocka zaustavi na rožnati barvi, lahko izbirate med katerimkoli odtenkom, ki odraža vaše trenutno razpoloženje. Samo ovojnica lahko odloči, kdo bo prevzel dominantno vlogo in kdo bo podrejen! Predajte se 50 zapeljivim odtenkom nagajivosti!

Vsebina igre: 10 deviško belih ovojnic: ljubeči in romantični predlogi. 10 bež ovojnic: zapeljive predigre. 10 svetlo sivih ovojnic: vzburljive dogodivščine za stimulacijo. 10 temno sivih ovojnic: erotične in čutne aktivnosti za vročo zabavo. 10 črnih ovojnic: perverzni in erotični koncepti za seksi zabavo. 1 kocka, ki določa odtenek vaše nagajivosti!

Igri je priložen slovenski prevod, vložen v pet ovojnic, označenih z barvnimi krogi, enakimi barvam ovojnic v igri. Če se kocka ustavi na polju s sivo barvo, izberite ovojnico omenjene barve, nato pa s pomočjo angleškega naslova posamezne erotične igre poiščite ustrezen slovenski prevod v ovojnici s sivim krogom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje! V tej ponudbi lahko izberete tudi magnetne table drugih dimenzij - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostm

Super cena

Inovativna polnilna postaja DigitalStation s 4 funkcijami

4v1: alarm, koledar, termometer in brezžični polnilnik!

-59%
NOVO

Personaliziran A3 koledar z vašimi slikami (13 listov)

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Poštnina GRATIS - ob hkratnem naročilu vsaj 4 koledarjev! Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto!

Super cena
NOVO

Mehki copati Lukass iz naravnega usnja

Odlična ideja za darilo!

-50%
NOVO

PracticeMath učni set za učenje ulomkov z magneti

Zabavna in interaktivna metoda za lažje razumevanje matematike!