Odkrijte prve skrivnosti potapljanja! 50 % popusta na Discover Scuba Diving - potop z jeklenko, ki vključuje: predstavitev osnovnih zakonitosti potapljanja + izposojo opreme + 1 potop + zaključna diploma. Vse to v Potapljaškem centru Sharky v Fiesi!

Plačajte 24,99 € za nepozabno morsko doživetje v vrednosti 49,99 €.

24,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,99 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Uresničite si dolgoletno željo in odstrite skrivnostne tančice podvodnega sveta. Vdihnite s polnimi pljuči, verjemite, gre tudi pod vodo.
Že slavni Cousteau je rekel: "Od rojstva človek nosi breme gravitacije na svojih ramenih. Prikovan je na zemljo. Vendar se mora le potopiti pod površino in je svoboden."  Začutite svobodo in občutek izjemne lahkosti in neskončnega miru z Discover Scuba Diving, v Potapljaškem centru Sharky v Fiesi.
Ne pozabite na otroke. Omogočite jim, da svojo otroško radovednost izživijo tudi pod vodo. Čaka vas predstavitev osnovnih zakonitosti potapljanja, izposoja opreme, 1 potop in zaključna diploma.

Modrina morja že čaka :)

Potapljaški center Sharky je eden prvih potapljaških centrov na Slovenski obali. Letos praznuje 20 letnico delovanja. Vodi ga Lado Celestina, ki je bil drugi PADI inštruktor potapljanja v Sloveniji. Med inštruktorji pa te pričakuje tudi Jernej, Ladotov brat, ki ga je že kot najstnika zastrupila ljubezen do odkrivanja morskih globin.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Bednja, Hrvaška

Velikonočni prazniki za 2 osebi v hotelu Trakošćan 4*

Popoln oddih v pravljičnem Trakošćanu! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Razkošni paket za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Vrednost kupona je 52,00 €. Razliko 208,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

Nepozabna velika noč v Heritage hotelu Stypia 4* v Crikvenici

Otrok do 6. leta gratis! Preživite velikonočne praznike v edinstvenem hotelu tik ob morju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih v mobilni hiški Istrian Premium Camping Home, Lanterna

Družinske premium počitnice v enem izmed najboljših camping resortov v Evropi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Strunjan, Slovenija

POMLAD + 1. MAJ! Oddih s polpenzionom v hotelu Salinera 3*/4* z bazenom!

Bioenergijski resort Salinera se nahaja v objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, kjer najdete tudi 12 energijskih točk.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v apartmajih Diamant Residence 3* z bazeni!

Sredozemske hiške z apartmaji se nahajajo v neposredni bližini hotela Valamar Diamant. Vse storitve hotela so na voljo tudi gostom apartmajev.