Naj otroci spoznajo svoj sanjski poklic! SUPER CENA za 1x 3-urno vstopnico za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana! 1 vstopnica velja za otroka do 14 let + spremstvo 1 odrasle osebe, za igro in zabavo v Minicityju!

Kreativno preživljanje prostega časa!

Minicity Ljubljana: vstopnica za obisk mesta v malem
Minicity Ljubljana: vstopnica za obisk mesta v malem
Minicity Ljubljana: vstopnica za obisk mesta v malem
11,70€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Minicity Ljubljana
Več kot 40 igralnih enot v podobi majhnih hišic so namenjene preživljanju prostega časa otrok do 14. leta! V njih se otroci prelevijo v zdravnike, pilote, policiste in predstavnike številnih drugih poklicev ter spoznavajo dejavnosti, ki jih odrasli opravljamo v vsakdanjem življenju. V kreativnem otroškem mestu Minicity Ljubljana igra dobi povsem novo dimenzijo, saj otroci spoznavajo svoje sanjske poklice in pridobivajo uporabna življenjska znanja kar v pomanjšani različici resničnega mesta z edinstvenimi igralnimi orodji, ki so pravzaprav rekviziti, ki jih uporabljajo odrasli v svojih poklicih in vsakdanjem življenju, ter s pomočjo številnih didaktičnih iger. Otroci v kreativnem otroškem mestu pod vodstvom usposobljenih animatorjev tudi ustvarjajo na odru in v kreativnih delavnicah.

Za mlajše od 3 let je poskrbljeno v Kotičku za malčke. Opremljen je z mehkimi blazinami in s kakovostnimi didaktičnimi igračami za najmlajše, postavljen v umirjenem in prijetnem okolju za druženje in oddih dojenčkov in malčkov ter njihovih staršev. Malčki v njem raziskujejo, prepoznavajo oblike in barve, zlagajo kocke, vadijo hojo, pojejo ali igrajo na inštrumente.

V Minicityu vam nudijo tudi nepozabno praznovanje rojstnega dne! 
V kreativnem otroškem mestu Minicity bodo za vašega otroka in njegove prijatelje poskrbeli izkušeni animatorji, ki bodo družbico popeljali po ulicah našega mesta, kjer jih bo v hiškah čakalo nešteto izzivov in prigod. Slavljenca čaka tudi poseben paket presenečenja Minicity! Zagotavljajo vam, da bo doživetje nepozabno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!