SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v Libris Boutique Hotelu 4* v Sarajevu: 1x nočitev s polpenzionom v standardni dvoposteljni sobi + pijača dobrodošlice (bosanska kava ali turški čaj) + wi-fi in parking! Otrok do 5,99 let GRATIS!

Vrednost kupona je 13,80 €. Razliko 55,20 € do polne cene (69,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostali opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Libris Boutique Hotel Sarajevo, oddih za 2
Libris Boutique Hotel Sarajevo, oddih za 2
Libris Boutique Hotel Sarajevo, oddih za 2
Libris Boutique Hotel Sarajevo, oddih za 2
Libris Boutique Hotel Sarajevo, oddih za 2
13,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
55,20 €
Super cena
 
 

Libris Boutique Hotel 4* se nahaja v starem delu Sarajeva, Baščaršiji, v bližini Mestne hiše (Vjecnica) in Spite House (Inat kuća), idealen kraj za namestitev skupin in individualnih gostov. Hotel Libris boutique razpolaga s 65 ležišči v enoposteljnih, dvo-, tri- in štiriposteljnih sobah ter apartmajih. Hotel Libris boutique ponuja odlično možnost namestitve za organizirane skupine, individualne goste, poslovneže...

STANDARDNA ALI TWIN SOBA
Soba velikosti 16m² z zakonsko ali enojnima posteljama nudi mini bar, klimatsko napravo in kabelsko TV. V vaši zasebni kopalnici najdete: brezplačne toaletne potrebščine, kopalni plašč, stranišče, kad ali tuš, brisače, copate, sušilnik za lase, kopalnica za goste, brisače/rjuhe (doplačilo), toaletni papir.

MOŽNOST IZLETOV
Libris Boutique Hotel 4* ponuja tudi izlete po ugodnih cenah:

Ogled Prokoškega jezera
Prokoško jezero se nahaja na planini Vranica na nadmorski višini 1635 metrov in je eno tistih dih jemajočih krajev, ki naredijo vsak trenutek nepozaben. Jezero je dolgo 426 metrov in široko 191 metrov z največjo globino 13 metrov. S podnebjem na visoki nadmorski višini in lepo lego se jezero šteje za eno najlepših lokacij v Bosni in Hercegovini.

Nacionalni park Una v Bosni
Nacionalni park Una je eden najnovejših nacionalnih parkov v Bosni in Hercegovini. Ustanovljen je bil leta 2008 z namenom varovanja neokrnjene in neokrnjene narave okoli rek Une, Krke in Unca. Nacionalni park Una se nahaja v severozahodnem delu Bosne, blizu meje s Hrvaško. Z 19.800 hektarji je zdaj eden največjih nacionalnih parkov v Bosni.

INAT KUĆA
Konec 19. stoletja se je Avstro-Ogrska odločila, da bo na Mustaj-paševem Mejdanu zgradila mestno hišo in tramvajsko postajo. Prav na tem mestu, tik ob Šeher-Čehajinem mostu, je bila hiša, ki je posegla v načrt. Lastniku hiše, staremu Benderiji, so ponudili denar za odkup hiše, a je to zavrnil. Benjamin von Kállay, avstro-ogrski finančni minister, se je začel pogajati z lastnikom o prodaji hiše in ponudil dvojno prvotno vsoto, vendar je lastnik tudi to ponudbo zavrnil. Sčasoma so se dogovorili, da hišo, opeko za opeko, preselijo na nasprotni breg reke in staremu Benderiju podarijo vrečo dukatov. Zgodba in hiša sta postali slavni. Zaradi trme lastnika je hiša postala znana kot Hiša za inat. Danes je priljubljena narodna restavracija in zaščitena kulturnozgodovinska dediščina.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Pomladni wellness oddih za 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Postira, otok Brač, Hrvaška

PRVOMAJSKI oddih s polpenzionom v krasnem Grand Hotelu View 4* na Braču

PRVOMAJSKE POČITNICE!

Prvomajski oddih v hotelu, kjer imajo vse sobe pogled na morje!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novalja (Pag), Hrvaška

Aktivne počitnice v Liberty Plaza Hotelu 4* v Novalji

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!