SUPER CENA za IR grelni panel LIGHT 960 W (120 x 80 x 2,3 cm)! Ogreva prostor velikosti do 18 m², narejen iz aluminija, izjemno lahek, z varnostnimi certifikati, stenska ali stropna namestitev, dolga življenska doba, garancija: 5 let! Poštnina je brezplačna!

Najnaprednejši IR paneli na trgu z naprednim grelnim elementom - prostor ogreje v le nekaj minutah! Pri tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

199,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

IR PANEL LIGHT 960 W
IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu, saj je izdelan iz aluminija in je med najlažjimi na trgu, kar je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup tega modela. IR paneli LIGHT so narejeni iz bele aluminijaste površine in prašno lakiranega okvirja in so testirani z nemškimi standardi CE, TUV, ROHS. Grelec je iz napredne tehnologije karbonskih kristalov in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Primeren je za stensko ali stropno montažo. Namestitev je lahko horizontalna ali vertikalna. Zaščita IP 54 poskrbi, da ga lahko uporabljate tudi v vlažnih kopalnicah. IR panel zadržuje toploto, tako, da segreva prostor še nekaj časa po izklopu.

TEHNIČNI PODATKI

Moč: 960W
Ogrevalna površina: Dobra izolacija, 18m2, srednja izolacija 13m2, slaba izolacija 10m2
Dimenzije: 120 x 80 x 2,3cm
Teža: 8,3kg
Primerni za vse vrste podlag
Barva: bela z belim okvirjem
5 varnostnih senzorjev proti pregrevanju
Zaščita IP 44
Certifikati: CE, ROHS, TUV, GS
Namestitev: stenska ali stropna
Garancija: 5 – let
Življenjska doba: 30 let ali 100 000h.

Za varčno in udobnejše delovanje se priporoča dodatni nakup termostata za IR panele.

5 let garancije
izjemno lahki paneli
najnaprednejši grelni element
opremljen s certifikati CE, TUV, ROHS, GS
omogoča takojšen efekt ogrevanja
življenska doba 30 let in več
uporaba za vse vrste prostorov

IR PANEL LIGHT

IR panel LIGHT je najnaprednejši IR panel na trgu z naprednim grelnim elementom in omogoča takojšen efekt ogrevanja. Prostor ogreje v le nekaj minutah. IR panel LIGHT je izdelan iz aluminija in je med najlažjimi na trgu, tako, da je iz vidika varnosti pametna odločitev za nakup. Je okolju prijazen in varčen z energijo – infrardeča grelna plošča se segreva kot sončna svetloba, brez izpustov CO2 in v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi prihrani do 65 % stroškov ogrevanja. Vgrajeno ima omejitev segrevanja grelne površine med 75 °C do 95 °C in ustreza varnostnim standardom (CE, TUV,ROHS, GS).

IR PANEL LIGHT IN 3 GLAVNE PREDNOSTI TEH MODELOV

Poglavitna prednost modela LIGHT je definitivno teža panela, saj gre za panele, ki so med najlažjimi na tržišču, kar je iz vidika varnosti in same montaže zelo pomembno.

Najnaprednejši inovativni grelni element s tehnologijo karbonskih kristalov, kar pomeni, da omogoča takojšen efekt ogrevanja ob nizki porabi energije.

Zelo dolga življenjska doba, ocenjena je na 30 let ali 100 000h.

MOŽNOSTI UPORABE IR PANELOV IN VARNOST

IR panel lahko uporabljate v lesenih hišah ali pa v najbolj vlažnih kopalnicah. Ker so IR paneli tanki, izjemno lahki in predvsem estetski, jih lahko kot sliko pritrdite na strop v katerem koli prostoru. Z njimi lahko pozimi samostojno ogrevate, v prehodnih obdobjih, kot sta jesen in pomlad, pa prostorom le dodajate toploto. Primerni so za vse vrste podlage kot so klasični zidovi, keramika, les, gips plošče, siporeks, itd.

IR paneli so varni za uporabo saj imajo pridobljene vse pomembnejše evropske certifikate: TUV GS, CE, RoHS, IP44 in IP56.  V samem panelu se skrivajo integrirani temperaturni senzorji, ki preprečujejo morebitno pregrevanje. Panel ima priložene nosilce, na katerih se po končani montaži ne stika s steno ampak je od nje odmaknjen za 1 cm.

POTEK MONTAŽE IR PANELOV LIGHT

Montaža IR panelov ne bi mogla biti enostavnejša. Montaža poteka v treh preprostih korakih, ki si sledijo v logičnem zaporedju:

vsak panel ima priloženo šablono po kateri lahko enostavno izvrtate 4 luknje v steno,

privijačite priložene vijake ter panel obesite kot sliko,

IR panel vtaknete v vtičnico in uživate ob gretju.

Za varčno in udobnejše delovanje priporočamo nakup termostata za IR panele.

ODLIČNA REŠITEV ZA NAJEMNIŠKA STANOVANJA

Glavna prednost panelov je, da vam pri sami inštalaciji ni treba posegati v samo stanovanje, zato v večini primerov ne potrebujete nikakršnih dovoljenj lastnikov stanovanja. V primeru selitve, pa lahko IR ogrevalni sistem enostavno odnesete s seboj.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena

2x set 12 akrilnih flomastrov za vse površine SelectBeto™

Vrhunski flomastri za izdelavo čestitk, velikonočnih okraskov, risanje & pisanje po najrazličnejših podlagah, od kamna do usnja! Ne spreglejte vseh paketov flomastrov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%
NOVO

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-82%
NOVO

4-delni set nakita s kristali Swarovski®

Obvezni modni dodatek za vsako damo!

Super cena
NOVO

Komplet 3 nizkih ženskih nogavic iz bombaža

Kvalitetnih nogavic ni nikoli preveč!